Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jeszenszky Géza a rendszerváltozás egyik koronatanúja. A nemzetközi kapcsolatok történetét 1976-tól tanító egyetemi docens a Magyar Demokrata Fórum alapító tagja volt, 1989 őszétől vezette annak külügyi bizottságát. Az 1990-es választási győzelmet követően Antall József őt, politikai nézeteit maradéktalanul osztó egykori tanítványát választotta ki a külügyi tárca vezetésére.

A szovjet csatlós szerepből a demokratikus világba integrálódásnál is nehezebb volt megvalósítani a kettős célt: jó, lehetőleg baráti viszony az összes szomszédos országgal, ugyanakkor támogatni, előmozdítani a Kárpát-medence magyar kisebbségeinek küzdelmét a jogegyenlőségért és közösségük jövőjéért, annak legbiztosabb eszközéért, az autonómiáért. Ezt a törekvést nevezi a szerző a trianoni trauma orvoslására tett kísérletnek.

Jeszenszky Géza könyve az Antall-, majd a Boross-kormány szomszédságpolitikáját és nemzetpolitikáját mutatja be a szerző birtokában lévő dokumentumokra és saját beszédeire, írásaira, feljegyzéseire, emlékeire támaszkodva. Szól az olyan sikerekről, mint a Visegrádi Együttműködés kezdeményezése vagy a történelmi barátság helyreállítása a horvátokkal. Választ ad olyan kérdésekre, hogy volt-e esélye a közép-európai határok megváltozásának, s hogy elrontottuk-e a viszonyt Oroszországgal.

A kötet számos tanulsággal szolgál a jelen és a jövő magyar külpolitikája számára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  394
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789632762722
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679877 / 1156176  TAGS:
  Online Kísérlet a trianoni trauma orvoslására ebook, könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására FB2, Download Kísérlet a trianoni trauma orvoslására PDF , Download Kísérlet a trianoni trauma orvoslására MOBI, Online Kísérlet a trianoni trauma orvoslására könyvet, ingyenes letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására IPhone, Online könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására PDF, ingyenes Kísérlet a trianoni trauma orvoslására DJVU, ingyenes letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására TXT, letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására RTF, Online Kísérlet a trianoni trauma orvoslására FB2 , e-könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések TXT, ingyenes Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések könyvet, e-könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására download MOBI, letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására IPad, olvas Kísérlet a trianoni trauma orvoslására MOBI, olvas Kísérlet a trianoni trauma orvoslására DOC, ingyenes Kísérlet a trianoni trauma orvoslására AWZ, Download e-könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására iPad , ingyenes Kísérlet a trianoni trauma orvoslására DJVU, Download Kísérlet a trianoni trauma orvoslására e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kísérlet a trianoni trauma orvoslására DVD, olvas Kísérlet a trianoni trauma orvoslására TXT, Book Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések DJVU, Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések könyvet ingyenes, Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések könyvet pdf ingyenes, Kísérlet a trianoni trauma orvoslására pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kísérlet a trianoni trauma orvoslására pdf ingyenes, Kísérlet a trianoni trauma orvoslására letöltések könyvet epub ingyenes, Kísérlet a trianoni trauma orvoslására ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply