Kóborló boszorkány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Marcus Buchanan különleges férfi: létezik egy köztes világ, amelybe különleges erők segítségével be tud lépni. Marcus egy asztrálutazó. Magányos agglegény, aki már régóta remeteéletet él fájdalmas múltja miatt. Még gyermek volt, amikor elvesztette az ikertestvérét, Evant. Egy nap különös jóslatot kap: talál majd egy csecsemőt, akit Morgannek hívnak, és neki kell majd gondját viselni. A férfi nem hisz a jóslatban, de a végzetét senki sem kerülheti el… Marcus kétségbeesetten próbálja kikerülni ezt a feladatot, de Moira és a boszorkányok mindent megtesznek, hogy a férfi újra megnyissa a szívét, és megtalálja önmagát. És miközben Marcus próbál megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, a kis Morgan különös képességeinek kordában tartása is kihívások elé állítja, hiszen a kislány is asztrálutazó. Hatalmas és különleges energiáinak megfejtése még a tapasztalt boszorkányokat is próbára teszi. Vajon Marcus a fájdalmon át megtalálja az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz kordában tartani az asztrálutazók erejét?

,,Debora Geary ismét csodásan mutatja
meg, mit jelent egy szeretetteljes családban
élni. Olyan erőket szabadít fel, melyek
megnyugtatják és reménnyel töltik el az
olvasót."
Borough of Books

,,Bájosan kedves és végtelenül elbűvölő
történet, tele szívet melengető érzésekkel,
megható jelenetekkel, és eseményekkel,
melyek megnevettetnek."
Goodreads

,,A történet olyan, mint egy hullámvasút:
utazás az érzelmek, a barátságok, a valódi
gondoskodó család, a szeretet, a magány, a
depresszió, a gyász, a fájdalom világában.
Ezek hozzák közel a könyvet az olvasóhoz."
Amazon

,,Ahogy megismerjük a boszorkányokat, az
olvasó is családtagnak érzi magát ebben a
varázslatos közösségben. Szórakoztató és
könnyen olvasható, tele szeretetre méltó
karakterekkel."
Library Thing

,,Debora Geary különleges témát feszeget:
egy középkorú férfi arra kényszerül, hogy
egyedül neveljen egy kislányt. Amellett,
hogy rengeteg mulatságos szituációba
keverednek, igen megható az a féltő
gondoskodás, amivel Marcus a kis Morgant
óvja."
The Book Fetish
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kóborló boszorkány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kóborló boszorkány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  346 gr
  ISBN:
  9789632617428
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706462 / 1169085
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kóborló boszorkány ebook, könyvet Kóborló boszorkány FB2, Download Kóborló boszorkány PDF , Download Kóborló boszorkány MOBI, Online Kóborló boszorkány könyvet, ingyenes letöltések Kóborló boszorkány IPhone, Online könyvet Kóborló boszorkány PDF, ingyenes Kóborló boszorkány DJVU, ingyenes letöltések Kóborló boszorkány TXT, letöltések Kóborló boszorkány RTF, Online Kóborló boszorkány FB2 , e-könyvet Kóborló boszorkány letöltések TXT, ingyenes Kóborló boszorkány letöltések könyvet, e-könyvet Kóborló boszorkány download MOBI, letöltések Kóborló boszorkány IPad, olvas Kóborló boszorkány MOBI, olvas Kóborló boszorkány DOC, ingyenes Kóborló boszorkány AWZ, Download e-könyvet Kóborló boszorkány iPad , ingyenes Kóborló boszorkány DJVU, Download Kóborló boszorkány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kóborló boszorkány DVD, olvas Kóborló boszorkány TXT, Book Kóborló boszorkány letöltések DJVU, Kóborló boszorkány letöltések könyvet ingyenes, Kóborló boszorkány letöltések könyvet pdf ingyenes, Kóborló boszorkány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kóborló boszorkány pdf ingyenes, Kóborló boszorkány letöltések könyvet epub ingyenes, Kóborló boszorkány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply