Kommunikáció és személyköziség letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A kommunikáció és személyköziség két gazdag jelentésvonzattal rendelkező fogalom. E két kulcsszó együvé tartozása egy monografikus kiadványban csupán a lényeg, a hangsúlyok kijelölését szolgálhatja, illetve odafigyelésre motiválhatja a Tisztelt Olvasót abban az esetben, ha fontosnak gondolja saját és mások "interaktív információcseréjét". Korunk szinte végtelen lehetőséget biztosít arra nézve, hogy az emberiség által létrehozott szellemi értékek, avagy a mindennapi élethez szükséges információk szinte perceken belül eljussanak az irántuk érdeklődőkhöz. ( … ) Könyvünk szerény adalék kíván lenni a tekintetben, hogy elősegítse a hiteles verbális és nonverbális kommunikációt, elsősorban a személyközi (interperszonális) helyzetekben … Nem rejtett szándékunk az sem, hogy a hat fejezetbe strukturált ismeretanyag didaktikai szempontból is megtámogassa az adekvát kommunikáció létrejöttét, főleg a gyakran előforduló beszélt változatokban. Ezért a racionális jelrendszerek mellett hangsúlyosnak szántuk az érzelmi intelligenciáról, az érzelmekről és funkciójukról szóló fejezetet, ezek nélkül ugyanis nemigen beszélhetünk a teljes adekvát kommunikáció megvalósulásáról … "
Erdélyi Margit

Prof. PhDr. ERDÉLYI MARGIT, CSc. (1945, Hontfüzesgyarmat) irodalomteoretikus, egyetemi tanár. A Selye János Egyetem Tanárképző Karának alapító dékánja, évekig a Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék valamint a Doktori Iskola vezetője. Kutatásaiban főleg drámaelméleti, kommunikációelméleti és olvasásdidaktikai kérdésekkel foglalkozik. Önálló kötetei: A groteszk vizsgálata, Dunaszerdahely, 1994; Hranicné otázky drámy, Nyitra, 1994; Hontfüzesgyarmat személynevei, Nyitra, 1995; Örkény-drámák elemzése, Dunaszerdahely, 1996; Iskolai gond(olat)ok, Dunaszedahely, 2000; Az irodalom és vetületei, Besztercebánya, 2002; A groteszk relációi drámákban, Dunaszerdahely, 2002; Értékek párbeszéde, 2003; Bevezetés az irodalomesztétikába, 2005; Olvasás és olvasat, Sopron, 2008; Drámaelemzések, Komárom, 2008; Esztétika -Irodalom – Kommunikáció, Dunaszerdahely , 2011; Pedagógia és irodalom kölcsönhatásai, 2012; Olvasás és szövegértés, Komárom, 2013.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kommunikáció és személyköziség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kommunikáció és személyköziség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  191
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9788089734139
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2680131 / 1156409  TAGS:
  Online Kommunikáció és személyköziség ebook, könyvet Kommunikáció és személyköziség FB2, Download Kommunikáció és személyköziség PDF , Download Kommunikáció és személyköziség MOBI, Online Kommunikáció és személyköziség könyvet, ingyenes letöltések Kommunikáció és személyköziség IPhone, Online könyvet Kommunikáció és személyköziség PDF, ingyenes Kommunikáció és személyköziség DJVU, ingyenes letöltések Kommunikáció és személyköziség TXT, letöltések Kommunikáció és személyköziség RTF, Online Kommunikáció és személyköziség FB2 , e-könyvet Kommunikáció és személyköziség letöltések TXT, ingyenes Kommunikáció és személyköziség letöltések könyvet, e-könyvet Kommunikáció és személyköziség download MOBI, letöltések Kommunikáció és személyköziség IPad, olvas Kommunikáció és személyköziség MOBI, olvas Kommunikáció és személyköziség DOC, ingyenes Kommunikáció és személyköziség AWZ, Download e-könyvet Kommunikáció és személyköziség iPad , ingyenes Kommunikáció és személyköziség DJVU, Download Kommunikáció és személyköziség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kommunikáció és személyköziség DVD, olvas Kommunikáció és személyköziség TXT, Book Kommunikáció és személyköziség letöltések DJVU, Kommunikáció és személyköziség letöltések könyvet ingyenes, Kommunikáció és személyköziség letöltések könyvet pdf ingyenes, Kommunikáció és személyköziség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kommunikáció és személyköziség pdf ingyenes, Kommunikáció és személyköziség letöltések könyvet epub ingyenes, Kommunikáció és személyköziség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply