Könnyedén a céljaidért! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Tökéletesítsd bármely készségedet, vagy teljesíts bármilyen kihívást azáltal, hogy megtanulod élvezni a folyamatot!

Amikor egy új készséget akarunk elsajátítani, vagy szembenézünk egy félelmetes kihívással, amelyen reményeink szerint úrrá leszünk, akkor a türelem, az összpontosítás és a fegyelem azok a jellemvonások, amelyekre a leginkább szükségünk lehet. Nehezen megfogható tulajdonságok ezek, amelyeket nem egyszerű fenntartani. Ebben a lebilincselő és gyakorlatias könyvben Thomas Sterner megmutatja, hogyan sajátítsuk el ezeket a készségeket életünk bármely területén, a golfozástól kezdve az üzleti életen át a gyermeknevelésig azáltal, hogy megtanuljuk megszeretni magát a folyamatot.

Első éveink folyamatos próbálkozásokból és bukásokból állnak. Ha feladtuk volna a kudarcok és nehézségek dacára, soha nem tanulunk meg járni, vagy bekötni a cipőnket. De akkor felnőttként miért mondunk le a célunkról oly gyakran, amikor elsőre nem értünk el sikert? A modern világ technológiai sebessége, a már megszokottá vált párhuzamos feladatvégzés és az azonnali jutalmazás ígérete csak tovább ront a helyzeten.

A tanulásról szóló kutatásában Sterner úgy találta, hogy elfelejtettük a gyakorlás alapelveit, a cél kitűzésének és az eléréséhez szükséges kitartó erőfeszítésnek a folyamatát. Az általa ismertetett módszerek megmutatják, hogy a megfelelő módon végzett gyakorlás nem rabszolgamunka, hanem sokkal inkább egy önmagában is kiteljesítő folyamat, amely fegyelmet és rendet hoz az életünkbe."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Könnyedén a céljaidért! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Könnyedén a céljaidért! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  171
  Borító:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  294 gr
  ISBN:
  9786155420153
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710602 / 1171838
  Fordító:


  TAGS:
  Online Könnyedén a céljaidért! ebook, könyvet Könnyedén a céljaidért! FB2, Download Könnyedén a céljaidért! PDF , Download Könnyedén a céljaidért! MOBI, Online Könnyedén a céljaidért! könyvet, ingyenes letöltések Könnyedén a céljaidért! IPhone, Online könyvet Könnyedén a céljaidért! PDF, ingyenes Könnyedén a céljaidért! DJVU, ingyenes letöltések Könnyedén a céljaidért! TXT, letöltések Könnyedén a céljaidért! RTF, Online Könnyedén a céljaidért! FB2 , e-könyvet Könnyedén a céljaidért! letöltések TXT, ingyenes Könnyedén a céljaidért! letöltések könyvet, e-könyvet Könnyedén a céljaidért! download MOBI, letöltések Könnyedén a céljaidért! IPad, olvas Könnyedén a céljaidért! MOBI, olvas Könnyedén a céljaidért! DOC, ingyenes Könnyedén a céljaidért! AWZ, Download e-könyvet Könnyedén a céljaidért! iPad , ingyenes Könnyedén a céljaidért! DJVU, Download Könnyedén a céljaidért! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Könnyedén a céljaidért! DVD, olvas Könnyedén a céljaidért! TXT, Book Könnyedén a céljaidért! letöltések DJVU, Könnyedén a céljaidért! letöltések könyvet ingyenes, Könnyedén a céljaidért! letöltések könyvet pdf ingyenes, Könnyedén a céljaidért! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Könnyedén a céljaidért! pdf ingyenes, Könnyedén a céljaidért! letöltések könyvet epub ingyenes, Könnyedén a céljaidért! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply