Konyhaszótár letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Talán meglepő, de id. Alexandre Dumas (1802-1870) élete fő művének nem a testőrök kalandjait elbeszélő, hihetetlenül népszerű regényeit, és még csak nem is a fiatalok számos nemzedékét elbűvölő Monte Cristo grófját tartotta, hanem a Magyarországon alig ismert, Nagy konyhaszótár (Le grand dictionnaire de cuisine, 1873) című könyvét. Dumas az opus magnumról úgy nyilatkozott, azt szeretné, ha könyvét nem csak olvasnák, de a benne található ételleírásokat meg is főznék a minden ízre kíváncsi konyhaművészek. Franciául nem értő honfitársainknak ez eddig nem volt lehetséges, mert a szótárat majdnem másfél évszázad alatt egyszer sem fordították le magyarra, még rövidített formában sem.
Ennek az egyedülálló gasztronómiai alapműnek a bevezetőjében Dumas nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összefoglalja az étkezési kultúra történetét a kezdetektől az 1860-as évekig. Az emberiség és az evés kapcsolatát szemléletes példákon mutatja be, majd a szótárrészben A-tól Z-ig veszi sorra kora ínyesmesterségének címszavait. Alapanyagokat, hozzávalókat, ételeket, konyhai eszközöket, főzési technikákat. A maga romantikus, anekdotázó, túláradó és életvidám (igaz, néhol ironikus, olykor már-már cinikus) modorában meséli el saját tapasztalatait, a történelmi tudnivalókat és a nagy mesterek fortélyait egy-egy fogás vagy konyhaművészeti fogalom kapcsán.A Könyv Magyarul!


Letöltések Konyhaszótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Konyhaszótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  168
  Borító:
  FLEXIBILIS KARTON
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  9789631362503
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2586906 / 1142173
  Fordító:


  TAGS:
  Online Konyhaszótár ebook, könyvet Konyhaszótár FB2, Download Konyhaszótár PDF , Download Konyhaszótár MOBI, Online Konyhaszótár könyvet, ingyenes letöltések Konyhaszótár IPhone, Online könyvet Konyhaszótár PDF, ingyenes Konyhaszótár DJVU, ingyenes letöltések Konyhaszótár TXT, letöltések Konyhaszótár RTF, Online Konyhaszótár FB2 , e-könyvet Konyhaszótár letöltések TXT, ingyenes Konyhaszótár letöltések könyvet, e-könyvet Konyhaszótár download MOBI, letöltések Konyhaszótár IPad, olvas Konyhaszótár MOBI, olvas Konyhaszótár DOC, ingyenes Konyhaszótár AWZ, Download e-könyvet Konyhaszótár iPad , ingyenes Konyhaszótár DJVU, Download Konyhaszótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Konyhaszótár DVD, olvas Konyhaszótár TXT, Book Konyhaszótár letöltések DJVU, Konyhaszótár letöltések könyvet ingyenes, Konyhaszótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Konyhaszótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Konyhaszótár pdf ingyenes, Konyhaszótár letöltések könyvet epub ingyenes, Konyhaszótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply