Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kötet

a Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés,

a Pénzügyi-számviteli ügyintéző Könyvvezetés és beszámoló készítés, valamint

a Vállalkozási ügyintéző Könyvvezetési és pénzforgalmi nyilvántartások

című modulhoz kapcsolódó kötelező tematika szerinti – ismeretanyag feldolgozását célozta meg.

A tankönyv alapvetően a Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés tantárgyának tematikája alapján került megírásra, ebből következően az alacsonyabb szinten lévő másik két képzés számvitelhez kapcsolódó tantárgyak készségszintű feldolgozását is lehetővé teszik.

Mivel a tankönyv három OKJ-s képzéshez is kapcsolódik, a következőkben összefoglaltuk az egyes képzésekhez kapcsolódó tárgyak készségszintű feldolgozásához kapcsolódó fejezeteket.
A Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés című tantárgya esetében a tankönyv teljes egészében feldolgozásra kell, hogy kerüljön.

A Pénzügyi-számviteli ügyintéző Könyvvezetés és beszámoló készítés című tantárgyához kapcsolódó fejezetek a következők:
1. Bevezetés a számvitel rendszerébe
2. Pénzügyi számvitel I. (egyes mérlegcsoportok számvitele)
3. Pénzügyi számvitel II. (beszámoló összeállítása).

A Vállalkozási ügyintéző Könyvvezetési és pénzforgalmi nyilvántartások című tantárgyához kapcsolódóan a következő fejezeteket kell feldolgozni:
1. Bevezetés a számvitel rendszerébe
2. Pénzügyi számvitel I. (egyes mérlegcsoportok számvitele)
3. Pénzügyi számvitel II. (beszámoló összeállítása)
4. Vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzet elemzése
5. Pénzforgalmi nyilvántartások.

Az alacsonyabb képzési szinten tanulóknak természetesen nem kell a tankönyv összes fejezetét elsajátítaniuk, de a későbbiekben történő bármely magasabb képzési szintre lépést követően jelen könyv a magasabb szinthez kapcsolódó új fejezetek feldolgozásával újra tankönyvként használható majd.

A kiadvány hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezéseivel és a jól átgondolt ábráival segít eligazodni a számvitel sokszor eltúlzottan szövevényesnek gondolt útvesztőjében. A gyakorlatorientált feldolgozás pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  560
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  1310 gr
  ISBN:
  9789636384746
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2216931 / 1072830
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Könyvvezetés és beszámolókészítés ebook, könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés FB2, Download Könyvvezetés és beszámolókészítés PDF , Download Könyvvezetés és beszámolókészítés MOBI, Online Könyvvezetés és beszámolókészítés könyvet, ingyenes letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés IPhone, Online könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés PDF, ingyenes Könyvvezetés és beszámolókészítés DJVU, ingyenes letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés TXT, letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés RTF, Online Könyvvezetés és beszámolókészítés FB2 , e-könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések TXT, ingyenes Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések könyvet, e-könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés download MOBI, letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés IPad, olvas Könyvvezetés és beszámolókészítés MOBI, olvas Könyvvezetés és beszámolókészítés DOC, ingyenes Könyvvezetés és beszámolókészítés AWZ, Download e-könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés iPad , ingyenes Könyvvezetés és beszámolókészítés DJVU, Download Könyvvezetés és beszámolókészítés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Könyvvezetés és beszámolókészítés DVD, olvas Könyvvezetés és beszámolókészítés TXT, Book Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések DJVU, Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések könyvet ingyenes, Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések könyvet pdf ingyenes, Könyvvezetés és beszámolókészítés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Könyvvezetés és beszámolókészítés pdf ingyenes, Könyvvezetés és beszámolókészítés letöltések könyvet epub ingyenes, Könyvvezetés és beszámolókészítés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply