Kopogtat a túlvilág letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amikor elveszítünk valakit, a fájdalom mellett a hiányérzet az, amitől a legjobban szenvedünk. S míg a fájdalmat enyhítheti az idő múlása, addig az űr, amelyet a szeretett lény távozása hagy bennünk, csak egyre nagyobb lesz. Úgy érezzük, minket is elnyel, tehetetlenek vagyunk vele szemben. Vagy mégsem? Lyn Ragan mély meggyőződéssel hiszi – és ebben saját története és tapasztalatai erősítették meg -, hogy halottaink, földi porhüvelyüket levetve, tovább élnek a Túlvilágon. S ahogyan mi is a legbensőnkben őrizzük emléküket, úgy ők sem feledkeznek meg rólunk. Kommunikálnak velünk. Jeleket küldenek. Ezeket az üzeneteket azonban nem mindig könnyű fogni és értelmezni, márpedig mindnyájan egyértelmű jelekre vágyunk. Egy új nyelvet is fáradságos munka elsajátítani, de a Szellemek Nyelvét megtanulni még nehezebb. Ebben segít Lyn Ragan, aki rendszerezi a Másik Oldalról érkező jelek fajtáit és jelentésüket. A Kopogtat a Túlvilág egyfajta ábécéskönyve ezeknek a jeleknek és üzeneteknek, a halottaink küldte ajándékok megfejtéséhez. Halott szeretteink kommunikálni akarnak velünk. Ha kapcsolatban szeretnél maradni azokkal a szeretteiddel, akik már elhagyták a földi világot, és fel szeretnéd ismerni a Másik Oldalról érkező ajándékokat, ez a könyv hasznodra lesz! Lyn Ragant élete nagy tragédiája indította el a spiritualizmus útján. Kedvesét, Chipet meggyilkolták. Gyászából Chip Odaátról érkező üzenetei ragadták ki – a nő azt kívánta tőle, hogy írja meg a történetüket. Míg Lyn első regényén dolgozott, megismerkedett az energiamunka spirituális művészetével, tanulmányozta a reikit, az auraérzékelést és a csakra-kiegyensúlyozást. Később hivatásos aurafényképész, felszentelt lelkész és gyerekkönyvíró lett belőle. Ma Atlantában él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kopogtat a túlvilág ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kopogtat a túlvilág ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634750505
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712146 / 8135864
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Kopogtat a túlvilág ebook, könyvet Kopogtat a túlvilág FB2, Download Kopogtat a túlvilág PDF , Download Kopogtat a túlvilág MOBI, Online Kopogtat a túlvilág könyvet, ingyenes letöltések Kopogtat a túlvilág IPhone, Online könyvet Kopogtat a túlvilág PDF, ingyenes Kopogtat a túlvilág DJVU, ingyenes letöltések Kopogtat a túlvilág TXT, letöltések Kopogtat a túlvilág RTF, Online Kopogtat a túlvilág FB2 , e-könyvet Kopogtat a túlvilág letöltések TXT, ingyenes Kopogtat a túlvilág letöltések könyvet, e-könyvet Kopogtat a túlvilág download MOBI, letöltések Kopogtat a túlvilág IPad, olvas Kopogtat a túlvilág MOBI, olvas Kopogtat a túlvilág DOC, ingyenes Kopogtat a túlvilág AWZ, Download e-könyvet Kopogtat a túlvilág iPad , ingyenes Kopogtat a túlvilág DJVU, Download Kopogtat a túlvilág e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kopogtat a túlvilág DVD, olvas Kopogtat a túlvilág TXT, Book Kopogtat a túlvilág letöltések DJVU, Kopogtat a túlvilág letöltések könyvet ingyenes, Kopogtat a túlvilág letöltések könyvet pdf ingyenes, Kopogtat a túlvilág pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kopogtat a túlvilág pdf ingyenes, Kopogtat a túlvilág letöltések könyvet epub ingyenes, Kopogtat a túlvilág ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply