Köszem – A szultána 1. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy gyönyörű, tizenhárom éves görög lány él Tinosz szigetén. A szép Najszáról festmény készül, és ez a remekmű eljut Isztambulba, a Topkapi Palotába. A Sors akarata az, hogy Ahmed, az új szultán meglássa, és azonnal beleszeressen a képen látható leányba. Najsza kénytelen búcsút venni az álmaitól, mert gyermekként elszakítják a családjától. A félelmetesen okos Szafije szultána parancsára a palotába hozzák. Ajándéknak szánják a szerelmes Ahmednek.

Az új háremhölgy attól tartott, hogy soha nem lehet belőle több közönséges cselédnél, ám a szívében rejlő lázadó felkészült a harcra. Megfogadta, hogy királynőként fog uralkodni a birodalom felett. Isztambulban a pokolra számított, mégis a Paradicsomra bukkant.

Talpraesetten és embereket elbűvölő szépségére támaszkodva dacolt a cselszövések, az éjjel-nappal éber ellenségek, az árulás és a nesztelenül settenkedő halál ellen. Máhpejker Köszem szultána néven mindenkinél erősebb lett.
Csakhogy miért éppen őt szolgálná hűségesen a birodalom, mely érdekében feláldozta a fiatalságát, a gyermekeit, a lelkiismeretét és a reményeit?
Köszem nem adja fel a harcot. A szultánok helyett ő írja a történelmet. Nem véletlenül tartják Hürrem és Szafije méltó utódjának, az egyik legnagyobb női uralkodónak.

Az izgalmas könyv lapjain találkozhatunk a televízióból jól ismert sorozat hőseivel, az isztambuli udvar lenyűgöző alakjaival.
Demet Altnyelekliolu, a Hürrem, Szulejmán ágyasa; Hürrem, Szulejmán asszonya; Ibrahim és Hatidzse 1-2. című könyvek írónője ismét egy nagyszerű, magával ragadó regénnyel lepi meg a magyar olvasókat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Köszem – A szultána 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Köszem – A szultána 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  349
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  558 gr
  ISBN:
  9786155334627
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691607 / 1161750
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Köszem – A szultána 1. ebook, könyvet Köszem – A szultána 1. FB2, Download Köszem – A szultána 1. PDF , Download Köszem – A szultána 1. MOBI, Online Köszem – A szultána 1. könyvet, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 1. IPhone, Online könyvet Köszem – A szultána 1. PDF, ingyenes Köszem – A szultána 1. DJVU, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 1. TXT, letöltések Köszem – A szultána 1. RTF, Online Köszem – A szultána 1. FB2 , e-könyvet Köszem – A szultána 1. letöltések TXT, ingyenes Köszem – A szultána 1. letöltések könyvet, e-könyvet Köszem – A szultána 1. download MOBI, letöltések Köszem – A szultána 1. IPad, olvas Köszem – A szultána 1. MOBI, olvas Köszem – A szultána 1. DOC, ingyenes Köszem – A szultána 1. AWZ, Download e-könyvet Köszem – A szultána 1. iPad , ingyenes Köszem – A szultána 1. DJVU, Download Köszem – A szultána 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 1. DVD, olvas Köszem – A szultána 1. TXT, Book Köszem – A szultána 1. letöltések DJVU, Köszem – A szultána 1. letöltések könyvet ingyenes, Köszem – A szultána 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Köszem – A szultána 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Köszem – A szultána 1. pdf ingyenes, Köszem – A szultána 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Köszem – A szultána 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply