Köszem – A szultána 2. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szafije anyaszultána halála után könyörtelen küzdelem vár Köszemre a háremben, hiszen Isztambul igazi viperafészek. Már nem fél attól, hogy csak egy lesz a sok ágyas közül. Született lázadóként felkészül a harcra. Esküt tesz, hogy királynőként fog uralkodni a birodalom felett abban a palotában, ahol testvér vére tapad a testvér kezéhez.
Köszem szultána néven mindenkinél erősebb lesz. Erős kézzel vezeti a vezíreket és agákat, a politikusokat és a hadvezéreket. Csakhogy miért éppen őt szolgálná hűségesen a birodalom, mely érdekében feláldozta a fiatalságát, a gyermekeit, a lelkiismeretét és a reményeit? Mégiscsak ő lett a világot uraló Mahpejker Köszem szultána. Nagyszerűen megállta a helyét még a fiai uralkodása idején is! A szultánok helyett ő írta a történelmet. Nem véletlenül tartják Hürrem és Szafije méltó utódjának, az egyik legnagyobb női uralkodónak. Egyszerre csatázott a nyugati és a keleti nagyhatalmakkal. A "három őrült szultán" korszakában renddel és nyugalommal ajándékozta meg a birodalom népét. Számtalan alkalommal dacolt a halállal.
Az izgalmas regény lapjain ismét találkozhatunk a televízióból jól ismert sorozat hőseivel, az isztambuli udvar lenyűgöző alakjaival.
Demet Altinyeleklioglu, a Hürrem, Szulejmán ágyasa, a Hürrem, Szulejmán asszonya és az Ibrahim és Hatidzse 1-2. című könyvek írónője ismét egy nagyszerű, magával ragadó regénnyel lepi meg a magyar olvasókat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Köszem – A szultána 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Köszem – A szultána 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9786155334924
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2696993 / 1164478
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Köszem – A szultána 2. ebook, könyvet Köszem – A szultána 2. FB2, Download Köszem – A szultána 2. PDF , Download Köszem – A szultána 2. MOBI, Online Köszem – A szultána 2. könyvet, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 2. IPhone, Online könyvet Köszem – A szultána 2. PDF, ingyenes Köszem – A szultána 2. DJVU, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 2. TXT, letöltések Köszem – A szultána 2. RTF, Online Köszem – A szultána 2. FB2 , e-könyvet Köszem – A szultána 2. letöltések TXT, ingyenes Köszem – A szultána 2. letöltések könyvet, e-könyvet Köszem – A szultána 2. download MOBI, letöltések Köszem – A szultána 2. IPad, olvas Köszem – A szultána 2. MOBI, olvas Köszem – A szultána 2. DOC, ingyenes Köszem – A szultána 2. AWZ, Download e-könyvet Köszem – A szultána 2. iPad , ingyenes Köszem – A szultána 2. DJVU, Download Köszem – A szultána 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Köszem – A szultána 2. DVD, olvas Köszem – A szultána 2. TXT, Book Köszem – A szultána 2. letöltések DJVU, Köszem – A szultána 2. letöltések könyvet ingyenes, Köszem – A szultána 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Köszem – A szultána 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Köszem – A szultána 2. pdf ingyenes, Köszem – A szultána 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Köszem – A szultána 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply