Kriminológia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kötet 27, az adott szakterületen jártas kutató-oktató szerzője arra vállalkozott, hogy friss szemléletű, korszerű áttekintést nyújtson a kriminológia tudományáról, illetve a 21. századi bűnözésről és a bűnözéskontrollról. Noha szerzőink sokféle iskolát és megközelítést képviselnek, összeköti őket a globális és lokális folyamatok iránti érzékenység, az interdiszciplináris szemlélet és a laikusok számára is élvezhető közérthető nyelvezet. A kötet négy részben foglalkozik a bűnözés és a bűnözéskontroll alapproblémáival. Részletes elemzést nyújt a bűnözés hagyományos és kortárs magyarázatairól, bevezeti az olvasót a bűnözéskutatás alapkérdéseibe, bemutatja a kriminalitás aktuális nemzetközi és hazai folyamatait, valamint átfogó képet ad a kriminálpolitika intézményeiről és ellentmondásairól. Az elméleti összefüggéseken és a ténykutatásokon túl a szerzők ismertetik az egyes témakörök releváns nemzetközi és magyar jogi szabályozását, illetve a kriminalitás kezelésének gyakorlati aspektusait. A kötet elsősorban tankönyvnek íródott azzal a céllal, hogy könnyen elsajátítható és elmélyíthető ismereteket nyújtson a kriminológia alapkérdéseivel most ismerkedő alapszakos- és joghallgatóknak éppúgy, mint a témában már jártasabb posztgraduális hallgatóknak. A tananyagszerű felhasználást címszavak, összefoglaló táblázatok és kereszthivatkozások segítik. A könyv ugyanakkor több mint tankönyv. A kriminológia hagyományos törzsanyagán túl a bűnözés és a bűnözéskontroll kortárs kérdéseinek bemutatása, a továbbgondolásra késztető kitekintések, a részletes kriminalitási adatok, illetve a bőséges ajánlott szakirodalom a társadalmi devianciák iránt érdeklődő kutatók, oktatók és szakemberek számára is megkerülhetetlen forrásként szolgálhatnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kriminológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kriminológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632956060
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694239 / 8127262
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Kriminológia ebook, könyvet Kriminológia FB2, Download Kriminológia PDF , Download Kriminológia MOBI, Online Kriminológia könyvet, ingyenes letöltések Kriminológia IPhone, Online könyvet Kriminológia PDF, ingyenes Kriminológia DJVU, ingyenes letöltések Kriminológia TXT, letöltések Kriminológia RTF, Online Kriminológia FB2 , e-könyvet Kriminológia letöltések TXT, ingyenes Kriminológia letöltések könyvet, e-könyvet Kriminológia download MOBI, letöltések Kriminológia IPad, olvas Kriminológia MOBI, olvas Kriminológia DOC, ingyenes Kriminológia AWZ, Download e-könyvet Kriminológia iPad , ingyenes Kriminológia DJVU, Download Kriminológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kriminológia DVD, olvas Kriminológia TXT, Book Kriminológia letöltések DJVU, Kriminológia letöltések könyvet ingyenes, Kriminológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Kriminológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kriminológia pdf ingyenes, Kriminológia letöltések könyvet epub ingyenes, Kriminológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply