Kultúrák háborúi és más harcok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A manapság divatos különböző ortodoxiákat és ezek következményeit írtam le a leggyakrabban; az utóbbiak közül az az egyik leglényegesebb és a legaggasztóbb, hogy gyorsan fogyatkozik a tér aközött, amit muszáj, és aközött, amit nem szabad. Sokasodnak a "jogok" ("jogosultság" értelemben), szűkül a szabadságjogok érvényességi köre, egyre inkább sérül a szólásszabadság. A "tolerancia", a "sokszínűség" és a "multikulturalizmus" nevében, meg hogy ne sértsünk meg senkit, különös tekintettel az etnikai kisebbségekre, mindenekelőtt a muszlimokra – korlátozzuk vagy egyenesen elvetjük a demokratikus szabadságjogokat és a liberális értékeket. Tönkretesszük az oktatást, a tudományt, az egyetemeket. Ezeken és a 20-21. század fordulójának más csapásain elmélkedem. A legtalálóbb címszó, amely az említett jelenségek egészét felöleli, talán az "ideológia" vagy inkább az "új és rég utópiák" lenne.
Hat éve jelent meg ez a könyv Lengyelországban, de most, amikor ezeket a szavakat írom a magyar olvasóknak, sajnos azt kell látnom, hogy nem változott semmi. Mindezek az aggasztó és elkeserítő jelenségek – a globális felmelegedés iparága, a radikális iszlám és a terrorizmus, a palesztinbarát baloldal antiszemitizmusa, a multikulturalizmus és a "gender" ideológiája, a minden politikailag nem korrekt közlemény cenzúrázására tett kísérletek – még aggasztóbbak és elkeserítőbbek. Egyre gyakrabban próbálnak cenzúrázni, különösen az egyetemeken; még jobban összeszűkült a tér a tiltott és a kötelező között. Szomorúsággal vegyes elégedettséggel jelenthetem ki, hogy nem avult el a könyv: továbbra is aktuális minden ügy, amely itt szóba kerül." (Részlet a szerző magyar kiadáshoz írt előszavából)A Könyv Magyarul!


Letöltések Kultúrák háborúi és más harcok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kultúrák háborúi és más harcok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  292
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  446 gr
  ISBN:
  9786158015660
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2699119 / 1165891
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Kultúrák háborúi és más harcok ebook, könyvet Kultúrák háborúi és más harcok FB2, Download Kultúrák háborúi és más harcok PDF , Download Kultúrák háborúi és más harcok MOBI, Online Kultúrák háborúi és más harcok könyvet, ingyenes letöltések Kultúrák háborúi és más harcok IPhone, Online könyvet Kultúrák háborúi és más harcok PDF, ingyenes Kultúrák háborúi és más harcok DJVU, ingyenes letöltések Kultúrák háborúi és más harcok TXT, letöltések Kultúrák háborúi és más harcok RTF, Online Kultúrák háborúi és más harcok FB2 , e-könyvet Kultúrák háborúi és más harcok letöltések TXT, ingyenes Kultúrák háborúi és más harcok letöltések könyvet, e-könyvet Kultúrák háborúi és más harcok download MOBI, letöltések Kultúrák háborúi és más harcok IPad, olvas Kultúrák háborúi és más harcok MOBI, olvas Kultúrák háborúi és más harcok DOC, ingyenes Kultúrák háborúi és más harcok AWZ, Download e-könyvet Kultúrák háborúi és más harcok iPad , ingyenes Kultúrák háborúi és más harcok DJVU, Download Kultúrák háborúi és más harcok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kultúrák háborúi és más harcok DVD, olvas Kultúrák háborúi és más harcok TXT, Book Kultúrák háborúi és más harcok letöltések DJVU, Kultúrák háborúi és más harcok letöltések könyvet ingyenes, Kultúrák háborúi és más harcok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kultúrák háborúi és más harcok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kultúrák háborúi és más harcok pdf ingyenes, Kultúrák háborúi és más harcok letöltések könyvet epub ingyenes, Kultúrák háborúi és más harcok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply