Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Úgy gondolhatjuk, ismerjük a kuruc korszak nagy embereit és eseményeit, mert megtanultuk a történelemórákon. Ám a népszerű szerző (félszáz történelmi monográfia és tíznél is több historikus regény írója) másképpen mutatja meg nekünk, mi is történt az 1600-as évek második felében.
A hősök: Zrínyi Ilona, Thököly Imre, Lipót császár és a többiek nála esendő, hús-vér emberek, kis és nagy vágyakkal, dicsérhető vagy kevésbé pozitív tulajdonságokkal.
A trilógia első része két ember köré fonódik. Az egyik Ilona, a "vadrózsa", akinek összeesküvő apját kivégzik és birtokait elkobozzák, és akit csak egy jó házasság ment meg a teljes nyomorúságtól. Ám innentől kezdve társadalmi előítéletekkel kell megküzdenie. Különösen a regény végén, amikor a nála tizenhárom évvel fiatalabb Thököly Imre, a "kard" megkéri a kezét. Az asszony számtalan megaláztatáson át érkezik életének arra a pontjára, ahol az addig ismeretlen szerelem ráköszönt. A másik pedig Thököly, az árva gyerek, akinek sorsa és élete sokszor hajszálon függött, szintén kanyargós utakon jut el odáig, hogy egy nagy háborúban a szabadságért küzdők élére állhasson.
Mindketten képviselnek valamit, ami sokat segíthet a három részre tépett országon. Ha erőiket egyesítik, talán megszűnhet a két nagyhatalom kéretlen és erőszakos uralma ezen a sokat szenvedett népen…A Könyv Magyarul!


Letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789632673639
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709678 / 1171101  TAGS:
  Online Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard ebook, könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard FB2, Download Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard PDF , Download Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard MOBI, Online Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard könyvet, ingyenes letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard IPhone, Online könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard PDF, ingyenes Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard DJVU, ingyenes letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard TXT, letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard RTF, Online Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard FB2 , e-könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések TXT, ingyenes Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések könyvet, e-könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard download MOBI, letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard IPad, olvas Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard MOBI, olvas Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard DOC, ingyenes Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard AWZ, Download e-könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard iPad , ingyenes Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard DJVU, Download Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard DVD, olvas Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard TXT, Book Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések DJVU, Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések könyvet ingyenes, Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések könyvet pdf ingyenes, Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard pdf ingyenes, Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard letöltések könyvet epub ingyenes, Kuruc világ I. – Vadrózsa és kard ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply