Kuruzslók, boszorkányok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Ámbátor Kálmán királyunk megmondotta, hogy boszorkányok nincsenek, mégis halála után még ötszáz év múlva is serényen nyomozták hatóságaink ezeket az ártalmas gonosz lelkeket. Ma is van, aki hisz bennük, sőt még kerül imitt-amott egy-egy öregasszony, akiről azt tartják, hogy igazi boszorkány" – írja Győrffy István a Kuruzslók, boszorkányok bevezetőjében. A szerző felidézi a vallomásokat, ódon iratokat: bemutat egy olyan világot, amely ma már eltűnt, nem létezik emlékeiben sem. További írások a könyvben: Káromkodók, Tánciskola a dűlőúton, A szilaj pásztorok, A rétes emberek. A régi szóbeszéd c. emlékezés azt mutatja be, milyen nyelvi gazdagsággal írták le a tolvajlást. Ironikus mondatok, de sajnos nagyon aktuális: ,,Az újságokban napról-napra olvassuk, hogy betörtek ennek vagy annak az üzletébe s a betörők ellopták a legértékesebb árukat a boltból. Máshol pedig kiraboltak egy nyaralót. Az emberek ma nem ismernek semmi kíméletet egymással szemben! Mindig a legvaskosabb kifejezésekkel élnek! Pedig őseink összes haragját kifejezte egy >>Adta teremtette!A Könyv Magyarul!


Letöltések Kuruzslók, boszorkányok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kuruzslók, boszorkányok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2432798 / 8106733
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Kuruzslók, boszorkányok ebook, könyvet Kuruzslók, boszorkányok FB2, Download Kuruzslók, boszorkányok PDF , Download Kuruzslók, boszorkányok MOBI, Online Kuruzslók, boszorkányok könyvet, ingyenes letöltések Kuruzslók, boszorkányok IPhone, Online könyvet Kuruzslók, boszorkányok PDF, ingyenes Kuruzslók, boszorkányok DJVU, ingyenes letöltések Kuruzslók, boszorkányok TXT, letöltések Kuruzslók, boszorkányok RTF, Online Kuruzslók, boszorkányok FB2 , e-könyvet Kuruzslók, boszorkányok letöltések TXT, ingyenes Kuruzslók, boszorkányok letöltések könyvet, e-könyvet Kuruzslók, boszorkányok download MOBI, letöltések Kuruzslók, boszorkányok IPad, olvas Kuruzslók, boszorkányok MOBI, olvas Kuruzslók, boszorkányok DOC, ingyenes Kuruzslók, boszorkányok AWZ, Download e-könyvet Kuruzslók, boszorkányok iPad , ingyenes Kuruzslók, boszorkányok DJVU, Download Kuruzslók, boszorkányok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kuruzslók, boszorkányok DVD, olvas Kuruzslók, boszorkányok TXT, Book Kuruzslók, boszorkányok letöltések DJVU, Kuruzslók, boszorkányok letöltések könyvet ingyenes, Kuruzslók, boszorkányok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kuruzslók, boszorkányok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kuruzslók, boszorkányok pdf ingyenes, Kuruzslók, boszorkányok letöltések könyvet epub ingyenes, Kuruzslók, boszorkányok ePub könyvet letöltések ingyenes.