Lapzárta letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért végezték ki 2016. október 8-án a Népszabadságot? Ki hozta meg az ítéletet és ki vezényelte a kivégzőosztagot? Hogyan élte túl a Népszabadság egykori gazdáját, az MSZMP-t, és miként tudott az 1990 utáni Magyarországon az ország vezető minőségi lapjaként megmaradni? A lap ismert szerzői beszélnek munkamódszereikről, újságírói elképzeléseikről is.

A szerzőket most másik oldalukról ismerheti meg az olvasó. Nem az ország, a világ ügyeiről számolnak be, hanem személyes sorsukról, ami egyben a magyar sajtószabadság sorsa is. Az olvasó megtudhatja, milyen eljárásban volt részük a változó tulajdonosok részéről, végül hogyan élték át ezeket a heteket. Milyen furfangos csellel zárta ki a munkatársakat a kiadó? Hogyan fosztották meg őket elektronikus levelezésüktől, bizalmas anyagaiktól? Miért lebegteti a titokzatos új tulajdonos a Népszabadság újraindításának lehetőségét, miközben a kiadó új vezetői a kormánybarát laptól érkeztek?

A kötetben sok olyan történet is helyet kap a lap elmúlt évtizedeiről, amelyekről eddig nem beszéltek. Szó lesz a pártállami Népszabadságról, és az újságírók 1989-es lázadásáról. Tisztázódnak a rendszerváltás utáni évtizedek ügyei, kiderül, mi igaz abból, hogy a lap veszteséget okozott a tulajdonosoknak.
A Népszabadság holtában is világhírű: a szerzői kollektíva összegyűjtötte a lap elleni merénylet hazai és nemzetközi visszhangját.
Az előszóban Spiró György vall a Népszabadsághoz fűződő évtizedes kapcsolatáról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lapzárta ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lapzárta ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  222 gr
  ISBN:
  9786155667305
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692157 / 1162085  TAGS:
  Online Lapzárta ebook, könyvet Lapzárta FB2, Download Lapzárta PDF , Download Lapzárta MOBI, Online Lapzárta könyvet, ingyenes letöltések Lapzárta IPhone, Online könyvet Lapzárta PDF, ingyenes Lapzárta DJVU, ingyenes letöltések Lapzárta TXT, letöltések Lapzárta RTF, Online Lapzárta FB2 , e-könyvet Lapzárta letöltések TXT, ingyenes Lapzárta letöltések könyvet, e-könyvet Lapzárta download MOBI, letöltések Lapzárta IPad, olvas Lapzárta MOBI, olvas Lapzárta DOC, ingyenes Lapzárta AWZ, Download e-könyvet Lapzárta iPad , ingyenes Lapzárta DJVU, Download Lapzárta e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lapzárta DVD, olvas Lapzárta TXT, Book Lapzárta letöltések DJVU, Lapzárta letöltések könyvet ingyenes, Lapzárta letöltések könyvet pdf ingyenes, Lapzárta pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lapzárta pdf ingyenes, Lapzárta letöltések könyvet epub ingyenes, Lapzárta ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply