Larousse gasztronómiai lexikon letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kulináris szenzáció!

1000 oldal, 4000 szócikk, 2500 recept, 1000 illusztráció, 23×30 cm, dísztokban.
A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megtalálható a legkülönfélébb receptektől kezdve a főzési eljárásokig, a hozzávalókig, az alapanyagok fajtáinak leírásáig, a konyhai felszerelésekig, az egyes ételek történetéig vagy a leghíresebb szakácsmesterek életrajzáig, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a lexikon, amely nem hiányozhat a mesterszakácsok, séfek és a gasztronómiai babérokra áhítozó amatőrök könyvespolcáról sem. 1000 színes kép segít eligazodni a zöldségek, gyümölcsök, húsok és sajtok felhasználási lehetőségeiben. 200 egész oldalas fotón lépésről lépésre követhetjük az ételkészítés folyamatait. A felújított, kiegészített kiadás tartalmazza a legkorszerűbb technikákat, és 400 képes riport enged bepillantást a világ legnevesebb éttermeibe. Az egyszerű leírású szócikkek kereszthivatkozásai, a név- és tárgymutatók megkönnyítik a keresést. A receptek és az alapanyagok betűrendes gyűjteménye nem csak az eligazodásban segít, hanem újabb és újabb megoldásokra, összeállításokra is sarkall.
A legendás kézikönyv, amely gasztronómiai értékei mellett magával ragadó, érdekes olvasmány is, immár magyarul is hozzáférhető.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Larousse gasztronómiai lexikon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Larousse gasztronómiai lexikon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  966
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, DOBOZBAN
  Súly:
  5020 gr
  ISBN:
  9786155331190
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2214277 / 1095311
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Larousse gasztronómiai lexikon ebook, könyvet Larousse gasztronómiai lexikon FB2, Download Larousse gasztronómiai lexikon PDF , Download Larousse gasztronómiai lexikon MOBI, Online Larousse gasztronómiai lexikon könyvet, ingyenes letöltések Larousse gasztronómiai lexikon IPhone, Online könyvet Larousse gasztronómiai lexikon PDF, ingyenes Larousse gasztronómiai lexikon DJVU, ingyenes letöltések Larousse gasztronómiai lexikon TXT, letöltések Larousse gasztronómiai lexikon RTF, Online Larousse gasztronómiai lexikon FB2 , e-könyvet Larousse gasztronómiai lexikon letöltések TXT, ingyenes Larousse gasztronómiai lexikon letöltések könyvet, e-könyvet Larousse gasztronómiai lexikon download MOBI, letöltések Larousse gasztronómiai lexikon IPad, olvas Larousse gasztronómiai lexikon MOBI, olvas Larousse gasztronómiai lexikon DOC, ingyenes Larousse gasztronómiai lexikon AWZ, Download e-könyvet Larousse gasztronómiai lexikon iPad , ingyenes Larousse gasztronómiai lexikon DJVU, Download Larousse gasztronómiai lexikon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Larousse gasztronómiai lexikon DVD, olvas Larousse gasztronómiai lexikon TXT, Book Larousse gasztronómiai lexikon letöltések DJVU, Larousse gasztronómiai lexikon letöltések könyvet ingyenes, Larousse gasztronómiai lexikon letöltések könyvet pdf ingyenes, Larousse gasztronómiai lexikon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Larousse gasztronómiai lexikon pdf ingyenes, Larousse gasztronómiai lexikon letöltések könyvet epub ingyenes, Larousse gasztronómiai lexikon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply