Lassuló zuhanás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Megmaradni a megérzéseknél.
Hosszasan, lassan írni arról, mi a jó. Tömören és gyorsan arról, mi a szép. Elbeszélgetni azokkal, akik a közelemben vannak, parttalanul, de mély tartalommal. Felfedezni az embert, először csak a figyelemmel, aztán az átadással: megélni az ő igazságait, és megmutatni neki a magaméit. Bizalommal kezdeni, s megtartani a bizalmat. Dolgozni a közelségért, kínálni alkalmakat és tereket magamból. Kivárni, amíg igazít magán a másik, abban a ritmusban, ahogy neki kényelmes, és nem sürgetni semmilyen változást. Elfelejteni, amit el kell. Tudni, hogy mit kell elfelejteni. Meghallani minden kopogtatást. Nem késni a válaszokkal, megérteni a kérdésekben lévő állításokat. Ismerni magam, a határaimat, és nem figyelmeztetni senkit a határaira. Erőm szerint vállalkozni új dolgokra. A régi dolgokat becsülettel, kitartó figyelemmel és azonos minőségű odaadással fenntartani.
A gyerekek közelében maradni.
Egyre pontosabban fogalmazni meg, s nem szabadon repülni hagyni a gondolatokat. Megörökíteni valamit abból, amit a szívem mélyén fontosnak érzek. Megmaradni a megérzéseknél. Bátornak lenni, hogy irracionálisnak tűnő dolgok is engedtessenek megtörténni. Annak lenni, aminek látszódom, és annak látszódni, ami vagyok. Jelen lenni. Tudni, hogy múlt vagyok. Felesleges reményekkel nem terhelni sem mást, sem magam. Néha megtébolyodni, s mindig visszatalálni. Kimondani, amit nehéz, és elhallgatni, amit könnyű lenne kimondani. Igényesnek lenni. Igénytelennek lenni. Elkezdeni, és befejezni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lassuló zuhanás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lassuló zuhanás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  210
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789631430837
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236058 / 1090845  TAGS:
  Online Lassuló zuhanás ebook, könyvet Lassuló zuhanás FB2, Download Lassuló zuhanás PDF , Download Lassuló zuhanás MOBI, Online Lassuló zuhanás könyvet, ingyenes letöltések Lassuló zuhanás IPhone, Online könyvet Lassuló zuhanás PDF, ingyenes Lassuló zuhanás DJVU, ingyenes letöltések Lassuló zuhanás TXT, letöltések Lassuló zuhanás RTF, Online Lassuló zuhanás FB2 , e-könyvet Lassuló zuhanás letöltések TXT, ingyenes Lassuló zuhanás letöltések könyvet, e-könyvet Lassuló zuhanás download MOBI, letöltések Lassuló zuhanás IPad, olvas Lassuló zuhanás MOBI, olvas Lassuló zuhanás DOC, ingyenes Lassuló zuhanás AWZ, Download e-könyvet Lassuló zuhanás iPad , ingyenes Lassuló zuhanás DJVU, Download Lassuló zuhanás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lassuló zuhanás DVD, olvas Lassuló zuhanás TXT, Book Lassuló zuhanás letöltések DJVU, Lassuló zuhanás letöltések könyvet ingyenes, Lassuló zuhanás letöltések könyvet pdf ingyenes, Lassuló zuhanás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lassuló zuhanás pdf ingyenes, Lassuló zuhanás letöltések könyvet epub ingyenes, Lassuló zuhanás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply