Láthatatlan híd letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


András építészhallgatóként éppoly hirtelen csöppen a 30-as évek Párizsi bohéméletébe, amilyen önkéntelenül ragadja később magával a századközép világégése, hogy munkatáborról munkatáborra sodródva, küszködve kapaszkodjon az egyetlen szerelembe: élete legnagyobb ajándékába.

Klára még szinte gyermek, mikor az erősödő szélsőséges eszmék Magyarországáról – saját sorstragédiája után – Párizsba kénytelen menekülni, egyik pillanatról a másikra felnőtté válva, hogy ott megismerje Andrást, és életük egymáséba gubancolódjon

. Tamás és Ibolya a háború gyermekei; miközben szüleik a földi poklokkal csatáznak értük és egymásért, mindnyájuk túléléséért, ők olyan emlékekre tesznek szert, melyek generációk sorsában hagynak kitörölhetetlen nyomot, amit nem moshat el sem az óceánnyi távolság, sem a részvétlen idő

.

Julie Orringer regénye, a Láthatatlan híd magával sodor és felkavar, kétségbe ejt és megvigasztal, elveszi és visszaadja az életbe és az emberségbe vetett hitünket. Arról mesél, amiről csak a fontos könyvek tudnak: hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen és szükségünk van valakire a boldogsághoz és a boldoguláshoz.

"

Üdvrivalgás tört ki a tisztképzősök soraiban. A tábornok megvárta, míg alábbhagyott.

Ne feledjék mondta, maguk Magyarországért harcolnak, Magyarországért, és senki másért. A németek a szövetségeseink, de nem parancsolnak nekünk. Az ő útjuk nem a mi utunk. A magyarok nem árja nép. A németek elmaradott népnek tekintenek bennünket. Barbár a vérünk, vadak az eszméink. Nem vagyunk hajlandók elfogadni a totális diktatúrát. Nem akarjuk deportálni a zsidókat meg a cigányokat. Ragaszkodunk a különleges nyelvünkhöz. A győzelemért harcolunk, és nem a hősi halálért."

"Több mint egy éve olvastam Julie Orringer megrázó, nagy erejű, vizuálisan is sodró remekművét. Az ilyen súlyú könyvekre mondják, hogy letehetetlen nagy regény. Vártam, hogy egy magyar kiadó rátaláljon és beleszeressen. Megtörtént. Hála érte." – (
Koltai Lajos, operatőr, filmrendező

)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Láthatatlan híd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Láthatatlan híd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  654
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1060 gr
  ISBN:
  9789633100608
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221488 / 1077464
  Fordító:


  TAGS:
  Online Láthatatlan híd ebook, könyvet Láthatatlan híd FB2, Download Láthatatlan híd PDF , Download Láthatatlan híd MOBI, Online Láthatatlan híd könyvet, ingyenes letöltések Láthatatlan híd IPhone, Online könyvet Láthatatlan híd PDF, ingyenes Láthatatlan híd DJVU, ingyenes letöltések Láthatatlan híd TXT, letöltések Láthatatlan híd RTF, Online Láthatatlan híd FB2 , e-könyvet Láthatatlan híd letöltések TXT, ingyenes Láthatatlan híd letöltések könyvet, e-könyvet Láthatatlan híd download MOBI, letöltések Láthatatlan híd IPad, olvas Láthatatlan híd MOBI, olvas Láthatatlan híd DOC, ingyenes Láthatatlan híd AWZ, Download e-könyvet Láthatatlan híd iPad , ingyenes Láthatatlan híd DJVU, Download Láthatatlan híd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Láthatatlan híd DVD, olvas Láthatatlan híd TXT, Book Láthatatlan híd letöltések DJVU, Láthatatlan híd letöltések könyvet ingyenes, Láthatatlan híd letöltések könyvet pdf ingyenes, Láthatatlan híd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Láthatatlan híd pdf ingyenes, Láthatatlan híd letöltések könyvet epub ingyenes, Láthatatlan híd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply