Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Emmának és ikeröccseinek az a szerencséjük, hogy Gerry nagybácsikájuk kísértetiesen hasonlít Gerald Durrellre. Elég az hozzá, hogy Gerry bácsi a kertjükben landol Belladonna nevű léghajójával, és magával viszi a három gyereket, hogy felkutassák Gerry bátyját, aki két éve indult el afrikai tanulmányútra, de azóta nem adott hírt magáról. A keresésből aztán világ körüli utazás lesz. Gerald Durrell, a biológus szépíró rengeteg érdekes tudnivalót lop az izgalmas és humoros történetbe. Akad egyáltalán gyerek, aki az ismeretszerzésnek ne ezt a Durrell-módszerét választaná?

Tartalom: Első fejezet: Egy váratlan vendég; Gerry bácsi lenyűgöző ajánlatot tesz – Második fejezet: Repülőrajt; Utazás a Szaharán át a nyugat-afrikai őserdőkbe – Harmadik fejezet: Forró nyomon; Kelet-Afrika síkságain – Negyedik fejezet: Az Isten háta mögött; Az Indiai-óceánon át az ausztrál sivatagba –
Ötödik fejezet: A forró nyom kihűl; Az Északi-sarkvidéken – Hatodik fejezet: Járatlan utakon; Az észak-amerikai tóvidék és a préri – Hetedik fejezet: Veszedelmes vargabetűk; Mexikón keresztül az Amazonas-medencébe – Nyolcadik fejezet: Hátra arc! Az Andok fölött Patagóniába
A Könyv Magyarul!


Letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  204
  Borító:
  TOK
  Súly:
  92 gr
  ISBN:
  9789630966511
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216584 / 1072382
  Fordító:


  TAGS:
  Online Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 ebook, könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 FB2, Download Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 PDF , Download Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 MOBI, Online Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 könyvet, ingyenes letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 IPhone, Online könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 PDF, ingyenes Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 DJVU, ingyenes letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 TXT, letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 RTF, Online Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 FB2 , e-könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések TXT, ingyenes Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet, e-könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 download MOBI, letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 IPad, olvas Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 MOBI, olvas Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 DOC, ingyenes Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 AWZ, Download e-könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 iPad , ingyenes Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 DJVU, Download Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 DVD, olvas Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 TXT, Book Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések DJVU, Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet ingyenes, Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet pdf ingyenes, Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 pdf ingyenes, Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 letöltések könyvet epub ingyenes, Léghajóval a világ körül – Hangoskönyv – MP3 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply