Lelki mentőöv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mentőövre csak hajóúton, viharos időben van szükség; lelki mentőöv viszont mindnyájunknak kell, itt és most, mert súlyosbodik körülöttünk a globális válság, és a jövő sötéten bizonytalan. Ilyenkor kell – mindenekelőtt és -fölött – a belső biztonság érzete, az a tudat, hogy lesz, ami lesz, lényünk mélyén van egy csendes zóna, ahová nem ér el a vihar, és ami védelmet ad, más szóval betölti a lelki mentőöv szerepét.

E kötet harminchárom fejezetét és sokféle témáját egy szerény kis szó fűzi egybe: az, hogy másként. Minden válságnak az az alapvető üzenete, hogy azért vagyunk bajban, mert rosszul csináltunk valamit, és jelenlegi válságunkat sem a balsors, hanem túlnyomórészt mi, emberek magunk idéztük elő. Ezért talán helyre is tudjuk hozni, ha idejében bevezetjük a sokat emlegetett paradigmaváltást, vagyis más szemmel, tágabb perspektívával és tudatosabban kezdünk élni és működni, lerázva mindent, ami elavult és immár érvénytelen, ajtónkat és szívünket új lehetőségek előtt kitárva.

Ez nem mindig könnyű és kényelmes, de ha sikerül túllátni megszokott feltevéseink, elvárásaink és szokásaink sűrű sövényén, izgalmas új tájat pillanthatunk meg, ahol fokozott belső szabadság és friss lehetőségek várnak ránk, a másként ajándékaként.
Próbáljuk meg.

Beata Bishop: Budapesten született, Londonban élő pszichoterapeuta és író. A transzperszonális pszichológia egyik meghonosítója és meghatározó személyisége Angliában és Magyarországon egyaránt. Gyógyult rákbetegként a kaliforniai Gerson Intézet európai képviselője, aki személyes tapasztalatai alapján segíti a daganatos pácienseket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lelki mentőöv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lelki mentőöv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9786155281068
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235364 / 1090060  TAGS:
  Online Lelki mentőöv ebook, könyvet Lelki mentőöv FB2, Download Lelki mentőöv PDF , Download Lelki mentőöv MOBI, Online Lelki mentőöv könyvet, ingyenes letöltések Lelki mentőöv IPhone, Online könyvet Lelki mentőöv PDF, ingyenes Lelki mentőöv DJVU, ingyenes letöltések Lelki mentőöv TXT, letöltések Lelki mentőöv RTF, Online Lelki mentőöv FB2 , e-könyvet Lelki mentőöv letöltések TXT, ingyenes Lelki mentőöv letöltések könyvet, e-könyvet Lelki mentőöv download MOBI, letöltések Lelki mentőöv IPad, olvas Lelki mentőöv MOBI, olvas Lelki mentőöv DOC, ingyenes Lelki mentőöv AWZ, Download e-könyvet Lelki mentőöv iPad , ingyenes Lelki mentőöv DJVU, Download Lelki mentőöv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lelki mentőöv DVD, olvas Lelki mentőöv TXT, Book Lelki mentőöv letöltések DJVU, Lelki mentőöv letöltések könyvet ingyenes, Lelki mentőöv letöltések könyvet pdf ingyenes, Lelki mentőöv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lelki mentőöv pdf ingyenes, Lelki mentőöv letöltések könyvet epub ingyenes, Lelki mentőöv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply