Leviatán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Thomas Hobbes a 17. századi filozófia egyik kulcsfigurája. Mesterműve, az 1651-ben írt Leviatán, a modern államelméletek alapműve. Leviatán a közakaratot képviselő állam, mégpedig az ésszerű polgári állam modellje, amelynek hatalma korlátlan, de csak addig, amíg valóban képes megvédeni azokat, akiknek a nevében és megbízásából fellép. Az állami élet célja: a biztonság; minden az állami életben kezdődik, még a jó és a rossz közötti különbség is, sőt az erkölcsi mértéket is az államhatalom állapítja meg. A kötet négy részből – ezen belül negyvenhét fejezetből – áll, nevezetesen az alábbiakból: Az emberről, Az államról, A keresztény államról, A sötétség birodalmáról. Hobbes fejtegetéseiben a védelem és az engedelmesség kölcsönös összefüggéseit igyekszik részrehajlás és hajbókolás nélkül feltárni, "mert ezek feltétlen szem előtt tartását az ember természetes mivolta, valamint a természeti és a pozitív isteni törvények egyaránt megkövetelik".A Könyv Magyarul!


Letöltések Leviatán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leviatán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789630963541
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2571655 / 8110946
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Leviatán ebook, könyvet Leviatán FB2, Download Leviatán PDF , Download Leviatán MOBI, Online Leviatán könyvet, ingyenes letöltések Leviatán IPhone, Online könyvet Leviatán PDF, ingyenes Leviatán DJVU, ingyenes letöltések Leviatán TXT, letöltések Leviatán RTF, Online Leviatán FB2 , e-könyvet Leviatán letöltések TXT, ingyenes Leviatán letöltések könyvet, e-könyvet Leviatán download MOBI, letöltések Leviatán IPad, olvas Leviatán MOBI, olvas Leviatán DOC, ingyenes Leviatán AWZ, Download e-könyvet Leviatán iPad , ingyenes Leviatán DJVU, Download Leviatán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leviatán DVD, olvas Leviatán TXT, Book Leviatán letöltések DJVU, Leviatán letöltések könyvet ingyenes, Leviatán letöltések könyvet pdf ingyenes, Leviatán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leviatán pdf ingyenes, Leviatán letöltések könyvet epub ingyenes, Leviatán ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply