Lomb és gyökér letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


“Meggyőződésem, hogy bennünket mélységes rokonság köt össze!”Ezzel a mondattal szólítja meg Müller Péter az olvasóit. Egy olyan baráti beszélgetés folytatása ez a mű, amelyet a Kígyó és kereszt című könyvében kezdett el. Sok száz levélben s az olvasóival történt egyéni és közös találkozásokon rengeteg kérdés merült fel – ezekre válaszol ez a kötet. A Lomb és gyökérben kibomlanak azok a gondolatok, amelyeket eddig csak érintett, vagy rejtve maradtak. Beszél az isten élményről, az újjászületésről, a világ végéről, a Vízöntő korlélektanáról, az új Jézusról és az új emberről, aki most van bennünk születőben. Elmeséli szellemi Mesterével történt találkozását, s azt az “isteni pszichoterápiát”, amellyel Mestere vezeti és tanítja. Szól a magasabb világ hierarchiájáról, a Mesterek Mesteréről, s végül egy megrendítően szép fejezetben, amely Isten és ember kapcsolatáról szól, elmondja a Miatyánk spirituális értelmét.
Ez a könyv önvallomás. A szerző kíméletlen őszinteséggel tárja föl reinkarnációs múltjából hozott “vétkeit”, önbecsapásait s azt a küzdelmét, melyben Mestere és a szellemvilág segít megoldani lelkének és sorsának gondjait.
A Lomb és gyökér egy író vallomása, szavait a tapasztalat és az átéltség hitelesítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lomb és gyökér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lomb és gyökér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  316
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789635287765
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2082893 / 1008363
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Lomb és gyökér ebook, könyvet Lomb és gyökér FB2, Download Lomb és gyökér PDF , Download Lomb és gyökér MOBI, Online Lomb és gyökér könyvet, ingyenes letöltések Lomb és gyökér IPhone, Online könyvet Lomb és gyökér PDF, ingyenes Lomb és gyökér DJVU, ingyenes letöltések Lomb és gyökér TXT, letöltések Lomb és gyökér RTF, Online Lomb és gyökér FB2 , e-könyvet Lomb és gyökér letöltések TXT, ingyenes Lomb és gyökér letöltések könyvet, e-könyvet Lomb és gyökér download MOBI, letöltések Lomb és gyökér IPad, olvas Lomb és gyökér MOBI, olvas Lomb és gyökér DOC, ingyenes Lomb és gyökér AWZ, Download e-könyvet Lomb és gyökér iPad , ingyenes Lomb és gyökér DJVU, Download Lomb és gyökér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lomb és gyökér DVD, olvas Lomb és gyökér TXT, Book Lomb és gyökér letöltések DJVU, Lomb és gyökér letöltések könyvet ingyenes, Lomb és gyökér letöltések könyvet pdf ingyenes, Lomb és gyökér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lomb és gyökér pdf ingyenes, Lomb és gyökér letöltések könyvet epub ingyenes, Lomb és gyökér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply