Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mi az a Mac OS X?

Az Apple az egyik legismertebb informatikával foglalkozó vállalkozás, amely a kezdetektől maga tervezi számítógépeit, fejleszti az operációs rendszerét és számos szoftvert. Az operációs rendszer jelenlegi, tizenegyedik verzióját hívják Mac OS X-nek, ennek változatait az Apple ragadozónevekkel illeti. Ez a könyv a Mac OS X 10.5-ről, a Leopárdról szól.
Az Apple első nagy sikerét meghozó számítógép, az Apple II (1977) anyagi nyereségét megalkotva született meg a Macintosh számítógép, amely mindenki számára elérhetővé tette az ikonokat, az egeret, a legördülő menüt, az ablakokat… Az Apple mindig is igyekezett az első lenni az új technikák, technológiák kifejlesztésében és alkalmazásában. Ennek köszönheti a cég – és mi – az iPodot, az iPhone-t is. Az operációs rendszer pedig a Time Machine-t, a Quick Lookot vagy a Finder Cover Flow nézetet. Az Apple fejlesztését három motor hajtja. Az egyik a felhasználói szokásokra fordított – az iparágra kevéssé jellemző – fokozott figyelem. A felhasználót felhasználónak és nem informatikai szakembernek tekintik – ez a második. A harmadik az Apple alapítója és vezetője, Steve Jobs, a maga egyedülálló vezetési módszerével és maximalizmusával.

A könyv a Leopárdot, a Mac OS X 10.5 operációs rendszert mutatja be. Az első rész szól arról, miként kerül a Mac (Leopárd) a Macre (számítógép). Végignézzük a gépre vonatkozó általános beállítási lehetőségeket (System Preferences), és az alapvető fájlkezelési tudnivalókat (Finder, Asztal, Dock…). A második részben azokkal az alkalmazásokkal foglalkozunk részletesen, amelyek az operációs rendszerrel együtt kerülnek fel minden újonnan vásárolt Macintoshra (Address Book, Automator, Calculator, Dashboard, Dictionary, DVD Player, Font Book, Front Row, iCal, iChat, Image Capture, iSync, Mail, Photo Booth, Preview, QuickTime Player, Safari és TextEdit).

Kinek szól a könyv?

Az új Macet vásárlók egytizede élete első számítógépét vásárolja, ez a könyv nekik nyújt segítséget a Mac megismeréséhez és a számítógép használatához. Az új Macet vásárlók 40 százaléka "switcher", azaz másik operációs rendszerű gépet használt korábban. Ez a könyv segít nekik, mit hol találnak meg a Macen, milyen eddig ismeretlen szolgáltatások, megoldások várnak rájuk. A nem hivatásszerű Mac használók számára az egyes alkalmazásokat bemutató rész lehet izgalmas, az Apple programjai rengeteg tudást és képességet rejtenek. Végül azoknak is ajánljuk a könyvet, akik már régóta Macesek, mert ezúttal magyarul, rendszerezetten olvashatnak a Mac OS X Leopárdról.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  620 gr
  ISBN:
  9789639929111
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2210781 / 1066984
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Mac OS X Snow Leopard kézikönyv ebook, könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv FB2, Download Mac OS X Snow Leopard kézikönyv PDF , Download Mac OS X Snow Leopard kézikönyv MOBI, Online Mac OS X Snow Leopard kézikönyv könyvet, ingyenes letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv IPhone, Online könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv PDF, ingyenes Mac OS X Snow Leopard kézikönyv DJVU, ingyenes letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv TXT, letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv RTF, Online Mac OS X Snow Leopard kézikönyv FB2 , e-könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések TXT, ingyenes Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések könyvet, e-könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv download MOBI, letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv IPad, olvas Mac OS X Snow Leopard kézikönyv MOBI, olvas Mac OS X Snow Leopard kézikönyv DOC, ingyenes Mac OS X Snow Leopard kézikönyv AWZ, Download e-könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv iPad , ingyenes Mac OS X Snow Leopard kézikönyv DJVU, Download Mac OS X Snow Leopard kézikönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mac OS X Snow Leopard kézikönyv DVD, olvas Mac OS X Snow Leopard kézikönyv TXT, Book Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések DJVU, Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések könyvet ingyenes, Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Mac OS X Snow Leopard kézikönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mac OS X Snow Leopard kézikönyv pdf ingyenes, Mac OS X Snow Leopard kézikönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Mac OS X Snow Leopard kézikönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply