Macskák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az amerikai irodalom egyik legsajátosabb figurája, Charles Bukowski annyira szerette a nőket, az alkoholt és a lóversenyzést, hogy kis túlzással csak róluk írt. Eddig talán csak elkötelezett rajongóinak tűnt föl, hogy ezek mellett másik nagy szerelme az életben a macska volt. Pontosabban a macskák, mert egy időben kilencet is tartott otthon. Nem pusztán szerette, hanem többnyire mozdulatlan eksztázisban, szenvtelen szenvedéllyel, tárgyilagos csodálattal szemlélte őket. Kötetünk a kultikus szerző macskákhoz írt műveit gyűjti egybe, de ezek a prózaversek, novella-, regény- és levélrészletek természetesen jóval túlmutatnak a macskák iránt érzett rajongáson, és ugyanúgy az élet lényegéről is szólnak, mint mindenkori írásai.

"Ha rosszul érzi magát az ember, csak ránéz a macskákra, és már jobban is érzi magát, mert ők tudják, hogy minden úgy van, ahogy van. Nincs min izgulni. Ők ezt tudják. Ők a megmentők. Minél több macskája van az embernek, annál tovább él. Ha száz macskája van, tízszer tovább él, mintha csak tíz lenne. Egy nap majd felismerik ezt, az embereknek ezer macskájuk lesz, és örökké fognak élni. Tök nevetséges."

Charles Bukowski (1920-1994) önéletrajzi ihletésű műveiben főként az amerikai társadalom lecsúszott figuráiról írt, nyersen, őszintén, húsba vágó humorral és bölcsességgel. Mára világszerte kultusza lett, ami nem is csoda, hisz még a sírján is ez áll: "Don’t try", azaz ne próbáld, csináld.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Macskák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Macskák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  148
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  328 gr
  ISBN:
  9789632279725
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706628 / 1169245  TAGS:
  Online Macskák ebook, könyvet Macskák FB2, Download Macskák PDF , Download Macskák MOBI, Online Macskák könyvet, ingyenes letöltések Macskák IPhone, Online könyvet Macskák PDF, ingyenes Macskák DJVU, ingyenes letöltések Macskák TXT, letöltések Macskák RTF, Online Macskák FB2 , e-könyvet Macskák letöltések TXT, ingyenes Macskák letöltések könyvet, e-könyvet Macskák download MOBI, letöltések Macskák IPad, olvas Macskák MOBI, olvas Macskák DOC, ingyenes Macskák AWZ, Download e-könyvet Macskák iPad , ingyenes Macskák DJVU, Download Macskák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Macskák DVD, olvas Macskák TXT, Book Macskák letöltések DJVU, Macskák letöltések könyvet ingyenes, Macskák letöltések könyvet pdf ingyenes, Macskák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Macskák pdf ingyenes, Macskák letöltések könyvet epub ingyenes, Macskák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply