Maga a dolog letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Juhász Katalin 1969. november 25-én született a szlovákiai Rimaszombatban. A pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán, magyar-angol szakon diplomázott. Első versei 1992-ben jelentek meg az Irodalmi Szemlében.

A Szőrös Kő című, fiatalokra fókuszáló irodalmi és művészeti lap egyik alapítója, 1997-től főszerkesztője, a Plectrum Kiadó két verseskötetének szerkesztője, az IFI című ifjúsági magazin irodalmi rovatának vezetője a lap megszűnéséig. Versei a Kalligramban, az Irodalmi Szemlében, a Szőrös Kőben, a Gömörországban, az Új Forrásban, a Magyar Naplóban, valamint erdélyi lapokban jelentek meg. 2000-ben Le Big Mac című kötetéért elnyerte a Szlovák Irodalmi Alap Madách Nívódíját.

Jelenleg Kassán él, az Új Szó című napilap tudósítója és a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének kelet-szlovákiai munkatársa.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Maga a dolog ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Maga a dolog ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  80
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  218 gr
  ISBN:
  9788080871369
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2385094 / 1111432  TAGS:
  Online Maga a dolog ebook, könyvet Maga a dolog FB2, Download Maga a dolog PDF , Download Maga a dolog MOBI, Online Maga a dolog könyvet, ingyenes letöltések Maga a dolog IPhone, Online könyvet Maga a dolog PDF, ingyenes Maga a dolog DJVU, ingyenes letöltések Maga a dolog TXT, letöltések Maga a dolog RTF, Online Maga a dolog FB2 , e-könyvet Maga a dolog letöltések TXT, ingyenes Maga a dolog letöltések könyvet, e-könyvet Maga a dolog download MOBI, letöltések Maga a dolog IPad, olvas Maga a dolog MOBI, olvas Maga a dolog DOC, ingyenes Maga a dolog AWZ, Download e-könyvet Maga a dolog iPad , ingyenes Maga a dolog DJVU, Download Maga a dolog e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Maga a dolog DVD, olvas Maga a dolog TXT, Book Maga a dolog letöltések DJVU, Maga a dolog letöltések könyvet ingyenes, Maga a dolog letöltések könyvet pdf ingyenes, Maga a dolog pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Maga a dolog pdf ingyenes, Maga a dolog letöltések könyvet epub ingyenes, Maga a dolog ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply