Magánélet az agorán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az athéni Aischinés első törvényszéki beszéde Kr. e. 346/5-ben egy állítólagos egykori férfi prostituált, Timarchos ellen íródott, aki hiába számított tapasztalt és jó kapcsolatokkal rendelkező politikusnak, züllött múltja miatt Aischinés mégis alkalmassági vizsgálatot indított ellene. Bár szilárd bizonyítékkal nem tudta alátámasztani vádjait, színes történetek és ravaszul megválasztott érvek révén mégis polgárjogának elvesztésére ítéltette Timarchost.

A kötet bőséges kommentárral kísérve tartalmazza magát az olykor pikáns témájú szónoklatot is, amely egykori mellőzöttsége után ma az ógörög irodalom egyik legtöbbet tárgyalt alkotása, és amelyben a vádlott Timarchos mellett feltűnik Aischinés későbbi nagy ellenfelének, a szónok Démosthenésnek alakja is.

Bajnok Dániel (1982, Budapest) 2005 és 2011 között történelem, angol nyelv és irodalom, valamint ógörög nyelv és irodalom szakon szerzett oklevelet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 2014-ben ugyanitt védte meg "Aischinés vádbeszéde Timarchos ellen" címmel írt ókortörténeti PhD-disszertációját. 2013-tól az Eszterházy Károly Egyetem Történelemtudományi Intézetében ókortörténetet oktat tanársegédként, majd adjunktusként, 2016-tól MTA posztdoktori ösztöndíjas. Kutatási területe az ókori vallástörténet, valamint a klasszikus athéni demokrácia és az attikai szónoklás. 2016-ban Hahn István-díjat, 2017-ben Révay-díjat nyert."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magánélet az agorán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magánélet az agorán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789634467977
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2713110 / 1173461  TAGS:
  Online Magánélet az agorán ebook, könyvet Magánélet az agorán FB2, Download Magánélet az agorán PDF , Download Magánélet az agorán MOBI, Online Magánélet az agorán könyvet, ingyenes letöltések Magánélet az agorán IPhone, Online könyvet Magánélet az agorán PDF, ingyenes Magánélet az agorán DJVU, ingyenes letöltések Magánélet az agorán TXT, letöltések Magánélet az agorán RTF, Online Magánélet az agorán FB2 , e-könyvet Magánélet az agorán letöltések TXT, ingyenes Magánélet az agorán letöltések könyvet, e-könyvet Magánélet az agorán download MOBI, letöltések Magánélet az agorán IPad, olvas Magánélet az agorán MOBI, olvas Magánélet az agorán DOC, ingyenes Magánélet az agorán AWZ, Download e-könyvet Magánélet az agorán iPad , ingyenes Magánélet az agorán DJVU, Download Magánélet az agorán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magánélet az agorán DVD, olvas Magánélet az agorán TXT, Book Magánélet az agorán letöltések DJVU, Magánélet az agorán letöltések könyvet ingyenes, Magánélet az agorán letöltések könyvet pdf ingyenes, Magánélet az agorán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magánélet az agorán pdf ingyenes, Magánélet az agorán letöltések könyvet epub ingyenes, Magánélet az agorán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply