Magányos nők klubja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mesés tengerparti világba repíti az olvasót eleven ritmusú, hangulatos regényében a The New York Times sikerszerzője, a romantikus történetek világszerte ismert mestere, a nálunk most bemutatkozó Dorothea Benton Frank.

A történet kezdetén három mit sem sejtő nőt hoz össze egy tragédia és egy rejtély.
Lisa St. Clair csupa szív ápolónő, aki mindenről lemondva nevelte zabolátlan lányát, Marianne-t, miután a férje huszonnégy éve magára hagyta őket, és gyerektartás gyanánt évente egy lottószelvényt küldött. Egy szép napon azonban a volt férj ismét felbukkan, és magával csalja a lányt.
Így amikor Lisa legkedvesebb betege, Kathy meghal, a magányos Lisa hozzácsapódik Carrie-hez és Suzanne-hoz, volt betegének leghűbb barátaihoz. A három nő élete összefonódik, megosztják egymással problémáikat, de bármilyen eseménydús is így együtt az élet, valahogy mindig visszakanyarodnak Kathy rejtélyéhez. Ki volt ez a nő? Mit jelentett rövid élete?
Lisa, Carrie és Suzanne lassanként megfejtik a titkot, és terveket kezdenek szőni: hogyan tegyék örömtelibbé saját életüket. Míg végre rádöbbennek, hogy a szingliség nem egyenlő a magánnyal.

Dorothea Benton Frank megmutatja, hogy a barátságnál nincs erősebb kötelék, és a szerelem jóval több, mint rátalálni az igazira. Az olvasót magával ragadja a dél-karolinai tengerpart és Charleston varázsa, mialatt ezekről a remek magányos nőkről olvas, akik előtt még ott az egész élet.

A regény pompás humorral megírt, kitűnő könyv, az üzenete, hogy soha ne adjuk fel, ha az élet nem a legjobb lapokat osztja.
Szűr-Szabó Katalin, fordító

Nevetni fogsz, sírni fogsz nem várhatsz többet egy regénytől, mint amit a Magányos nők klubja minden elemében ad!
Huffington Post

A regény bizonyítja, hogy soha nem késő új életet kezdeni, megtalálni a boldogságot, és az élményeket, melyeket korábban kihagytál az életedből.
Bookreporter
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magányos nők klubja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magányos nők klubja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  318
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9786155373947
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2680593 / 1156605
  Fordító:


  TAGS:
  Online Magányos nők klubja ebook, könyvet Magányos nők klubja FB2, Download Magányos nők klubja PDF , Download Magányos nők klubja MOBI, Online Magányos nők klubja könyvet, ingyenes letöltések Magányos nők klubja IPhone, Online könyvet Magányos nők klubja PDF, ingyenes Magányos nők klubja DJVU, ingyenes letöltések Magányos nők klubja TXT, letöltések Magányos nők klubja RTF, Online Magányos nők klubja FB2 , e-könyvet Magányos nők klubja letöltések TXT, ingyenes Magányos nők klubja letöltések könyvet, e-könyvet Magányos nők klubja download MOBI, letöltések Magányos nők klubja IPad, olvas Magányos nők klubja MOBI, olvas Magányos nők klubja DOC, ingyenes Magányos nők klubja AWZ, Download e-könyvet Magányos nők klubja iPad , ingyenes Magányos nők klubja DJVU, Download Magányos nők klubja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magányos nők klubja DVD, olvas Magányos nők klubja TXT, Book Magányos nők klubja letöltések DJVU, Magányos nők klubja letöltések könyvet ingyenes, Magányos nők klubja letöltések könyvet pdf ingyenes, Magányos nők klubja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magányos nők klubja pdf ingyenes, Magányos nők klubja letöltések könyvet epub ingyenes, Magányos nők klubja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply