Magyar-Albán Biblia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Albanian Bible (1884) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Albanian Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-alb. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Albanian Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb – ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Albanian Bible , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar-Albán Biblia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar-Albán Biblia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9788283819915
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2704186 / 8132411
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Magyar-Albán Biblia ebook, könyvet Magyar-Albán Biblia FB2, Download Magyar-Albán Biblia PDF , Download Magyar-Albán Biblia MOBI, Online Magyar-Albán Biblia könyvet, ingyenes letöltések Magyar-Albán Biblia IPhone, Online könyvet Magyar-Albán Biblia PDF, ingyenes Magyar-Albán Biblia DJVU, ingyenes letöltések Magyar-Albán Biblia TXT, letöltések Magyar-Albán Biblia RTF, Online Magyar-Albán Biblia FB2 , e-könyvet Magyar-Albán Biblia letöltések TXT, ingyenes Magyar-Albán Biblia letöltések könyvet, e-könyvet Magyar-Albán Biblia download MOBI, letöltések Magyar-Albán Biblia IPad, olvas Magyar-Albán Biblia MOBI, olvas Magyar-Albán Biblia DOC, ingyenes Magyar-Albán Biblia AWZ, Download e-könyvet Magyar-Albán Biblia iPad , ingyenes Magyar-Albán Biblia DJVU, Download Magyar-Albán Biblia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar-Albán Biblia DVD, olvas Magyar-Albán Biblia TXT, Book Magyar-Albán Biblia letöltések DJVU, Magyar-Albán Biblia letöltések könyvet ingyenes, Magyar-Albán Biblia letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar-Albán Biblia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar-Albán Biblia pdf ingyenes, Magyar-Albán Biblia letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar-Albán Biblia ePub könyvet letöltések ingyenes.