Magyar-Angol Biblia No8 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Bible in Basic English (1949) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,562 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Bible in Basic English (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-bbe. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Bible in Basic English (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb – ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Bible in Basic English , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar-Angol Biblia No8 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar-Angol Biblia No8 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9788283819908
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2704191 / 8132416
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Magyar-Angol Biblia No8 ebook, könyvet Magyar-Angol Biblia No8 FB2, Download Magyar-Angol Biblia No8 PDF , Download Magyar-Angol Biblia No8 MOBI, Online Magyar-Angol Biblia No8 könyvet, ingyenes letöltések Magyar-Angol Biblia No8 IPhone, Online könyvet Magyar-Angol Biblia No8 PDF, ingyenes Magyar-Angol Biblia No8 DJVU, ingyenes letöltések Magyar-Angol Biblia No8 TXT, letöltések Magyar-Angol Biblia No8 RTF, Online Magyar-Angol Biblia No8 FB2 , e-könyvet Magyar-Angol Biblia No8 letöltések TXT, ingyenes Magyar-Angol Biblia No8 letöltések könyvet, e-könyvet Magyar-Angol Biblia No8 download MOBI, letöltések Magyar-Angol Biblia No8 IPad, olvas Magyar-Angol Biblia No8 MOBI, olvas Magyar-Angol Biblia No8 DOC, ingyenes Magyar-Angol Biblia No8 AWZ, Download e-könyvet Magyar-Angol Biblia No8 iPad , ingyenes Magyar-Angol Biblia No8 DJVU, Download Magyar-Angol Biblia No8 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar-Angol Biblia No8 DVD, olvas Magyar-Angol Biblia No8 TXT, Book Magyar-Angol Biblia No8 letöltések DJVU, Magyar-Angol Biblia No8 letöltések könyvet ingyenes, Magyar-Angol Biblia No8 letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar-Angol Biblia No8 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar-Angol Biblia No8 pdf ingyenes, Magyar-Angol Biblia No8 letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar-Angol Biblia No8 ePub könyvet letöltések ingyenes.