Magyar-Finn Biblia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Pyhä Raamattu (1938) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,572 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Pyhä Raamattu (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-r1938. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Pyhä Raamattu (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb – ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Pyhä Raamattu , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar-Finn Biblia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar-Finn Biblia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9788283819939
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2704194 / 8132419
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Magyar-Finn Biblia ebook, könyvet Magyar-Finn Biblia FB2, Download Magyar-Finn Biblia PDF , Download Magyar-Finn Biblia MOBI, Online Magyar-Finn Biblia könyvet, ingyenes letöltések Magyar-Finn Biblia IPhone, Online könyvet Magyar-Finn Biblia PDF, ingyenes Magyar-Finn Biblia DJVU, ingyenes letöltések Magyar-Finn Biblia TXT, letöltések Magyar-Finn Biblia RTF, Online Magyar-Finn Biblia FB2 , e-könyvet Magyar-Finn Biblia letöltések TXT, ingyenes Magyar-Finn Biblia letöltések könyvet, e-könyvet Magyar-Finn Biblia download MOBI, letöltések Magyar-Finn Biblia IPad, olvas Magyar-Finn Biblia MOBI, olvas Magyar-Finn Biblia DOC, ingyenes Magyar-Finn Biblia AWZ, Download e-könyvet Magyar-Finn Biblia iPad , ingyenes Magyar-Finn Biblia DJVU, Download Magyar-Finn Biblia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar-Finn Biblia DVD, olvas Magyar-Finn Biblia TXT, Book Magyar-Finn Biblia letöltések DJVU, Magyar-Finn Biblia letöltések könyvet ingyenes, Magyar-Finn Biblia letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar-Finn Biblia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar-Finn Biblia pdf ingyenes, Magyar-Finn Biblia letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar-Finn Biblia ePub könyvet letöltések ingyenes.