Magyar Forma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv arról szól, miképpen lett Magyarországon az autósport királyának, a Forma-1-nek versenypályája és futama. Dávid Sándor ennek a történetnek egyik leghitelesebb tanúja. Már 1974-ben látott ilyen versenyt, amikor magyar autóversenyzőkkel együtt – egy úgynevezett ,,valuta nélküli turistaút" keretében – kiment az osztrák futamra, Zeltwegbe. Watson, Lauda, Reutemann, Regazzoni, Hulme, Fittipaldi – óriási nevek indultak abban az évben az újonnan elkészült Österreichringen. 1976-ban már ő közvetítette ugyaninnen – Knézy Jenővel – az első Magyarországra is sugárzott Forma-1-es futamot. És úgy adódott, hogy neki jutott az a szép feladat, hogy az esőzés miatt később kezdődött, s ezért az élő közvetítés idejéből kicsúszott verseny befejezése előtt öt körrel elköszönjön a nézőktől. Pallós Klári, a turnusvezető szólt a fülhallgatójába: ,,Lapajkám kedves, azonnal búcsúzzon el!…" mire ő elköszönt, a tévé pedig elkezdte a Fekete várost, az ország meg, mint később kiderült, fölrobbant! A magyar újságírás színe-java Balatonszéplakon, az újságíró üdülőben nézve a közvetítést, s amikor lekeverték az autóversenyt, az ország legjobb publicistái rohantak leszedni a keresztvizet a televízióról, amiért ezt a merényletet elkövette. Így derült ki, hogy mekkora tábora van az autósportnak, tehát érdemes közvetíteni. Ez a történet is szerepel a könyvben, amely hű krónikája annak, hogy milyen volt a döntéshozatal a politikában, a televíziónál a nyolcvanas évek Magyarországán. Mintha nem is változott volna olyan sok minden…A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar Forma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar Forma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9786155271243
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433268 / 8100678
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Magyar Forma ebook, könyvet Magyar Forma FB2, Download Magyar Forma PDF , Download Magyar Forma MOBI, Online Magyar Forma könyvet, ingyenes letöltések Magyar Forma IPhone, Online könyvet Magyar Forma PDF, ingyenes Magyar Forma DJVU, ingyenes letöltések Magyar Forma TXT, letöltések Magyar Forma RTF, Online Magyar Forma FB2 , e-könyvet Magyar Forma letöltések TXT, ingyenes Magyar Forma letöltések könyvet, e-könyvet Magyar Forma download MOBI, letöltések Magyar Forma IPad, olvas Magyar Forma MOBI, olvas Magyar Forma DOC, ingyenes Magyar Forma AWZ, Download e-könyvet Magyar Forma iPad , ingyenes Magyar Forma DJVU, Download Magyar Forma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar Forma DVD, olvas Magyar Forma TXT, Book Magyar Forma letöltések DJVU, Magyar Forma letöltések könyvet ingyenes, Magyar Forma letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar Forma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar Forma pdf ingyenes, Magyar Forma letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar Forma ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply