Magyar-Német Biblia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Die Bibel: Übersetzt von Hermann Menge (1926) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,491 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Die Menge-Bibel (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-men. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Die Menge-Bibel (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb – ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Die Menge-Bibel , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar-Német Biblia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar-Német Biblia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9788283819885
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2704201 / 8132426
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share
  TAGS:
  Online Magyar-Német Biblia ebook, könyvet Magyar-Német Biblia FB2, Download Magyar-Német Biblia PDF , Download Magyar-Német Biblia MOBI, Online Magyar-Német Biblia könyvet, ingyenes letöltések Magyar-Német Biblia IPhone, Online könyvet Magyar-Német Biblia PDF, ingyenes Magyar-Német Biblia DJVU, ingyenes letöltések Magyar-Német Biblia TXT, letöltések Magyar-Német Biblia RTF, Online Magyar-Német Biblia FB2 , e-könyvet Magyar-Német Biblia letöltések TXT, ingyenes Magyar-Német Biblia letöltések könyvet, e-könyvet Magyar-Német Biblia download MOBI, letöltések Magyar-Német Biblia IPad, olvas Magyar-Német Biblia MOBI, olvas Magyar-Német Biblia DOC, ingyenes Magyar-Német Biblia AWZ, Download e-könyvet Magyar-Német Biblia iPad , ingyenes Magyar-Német Biblia DJVU, Download Magyar-Német Biblia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar-Német Biblia DVD, olvas Magyar-Német Biblia TXT, Book Magyar-Német Biblia letöltések DJVU, Magyar-Német Biblia letöltések könyvet ingyenes, Magyar-Német Biblia letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar-Német Biblia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar-Német Biblia pdf ingyenes, Magyar-Német Biblia letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar-Német Biblia ePub könyvet letöltések ingyenes.