Magyar-orosz alapszótár letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Magyarorosz alapszótár az orosz kezdő és középhaladó nyelvtanulóknak készült. Az alapszótárban több mint 7000 magyar szónak és kifejezésnek találjuk meg az orosz megfelelőjét. A szótár alapvetően a mai magyar irodalmi nyelvben és köznyelvben leggyakrabban használt szavakat, kifejezéseket tartalmazza. Magába foglalja a mindennapi beszéd nélkülözhetetlen szavait és fordulatait, valamint a tudomány, a technika és a kultúra legelterjedtebb szakkifejezéseit, amelyek hozzátartoznak a mai művelt ember szóhasználatához. A köznyelvi szavakon kívül találhatók benne földrajzi nevek, országnevek és bizonyos csillagászati elnevezések is. A szótár az érvényben levő orosz helyesírás szabályait követi.

A könyv eredményes használatát és a szavak memorizálását elősegíti a közölt 500 kép. Az alapszótár hatékony segédeszköz a nyelvtanuló szókincsének eredményes bővítéséhez és a napjainkban egyre népszerűbb orosz nyelv gyors elsajátításához.

Guszkova Antonyina nyelvész, a moszkvai Lomonoszov Egyetem tanára, több sikeres szótár és nyelvtan szerzője. H. Tóth István egyetemi docens, számos külföldi többek között a moszkvai egyetem vendégprofesszora volt.

Híd szótárak sorozat tagja
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar-orosz alapszótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar-orosz alapszótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  204
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789634090304
  Nyelv:
  MAGYAR – OROSZ
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2654858 / 1153279
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Magyar-orosz alapszótár ebook, könyvet Magyar-orosz alapszótár FB2, Download Magyar-orosz alapszótár PDF , Download Magyar-orosz alapszótár MOBI, Online Magyar-orosz alapszótár könyvet, ingyenes letöltések Magyar-orosz alapszótár IPhone, Online könyvet Magyar-orosz alapszótár PDF, ingyenes Magyar-orosz alapszótár DJVU, ingyenes letöltések Magyar-orosz alapszótár TXT, letöltések Magyar-orosz alapszótár RTF, Online Magyar-orosz alapszótár FB2 , e-könyvet Magyar-orosz alapszótár letöltések TXT, ingyenes Magyar-orosz alapszótár letöltések könyvet, e-könyvet Magyar-orosz alapszótár download MOBI, letöltések Magyar-orosz alapszótár IPad, olvas Magyar-orosz alapszótár MOBI, olvas Magyar-orosz alapszótár DOC, ingyenes Magyar-orosz alapszótár AWZ, Download e-könyvet Magyar-orosz alapszótár iPad , ingyenes Magyar-orosz alapszótár DJVU, Download Magyar-orosz alapszótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar-orosz alapszótár DVD, olvas Magyar-orosz alapszótár TXT, Book Magyar-orosz alapszótár letöltések DJVU, Magyar-orosz alapszótár letöltések könyvet ingyenes, Magyar-orosz alapszótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar-orosz alapszótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar-orosz alapszótár pdf ingyenes, Magyar-orosz alapszótár letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar-orosz alapszótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply