Magyar szólások és közmondások letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


O. Nagy Gábor mintegy húszezer magyar szólást és közmondást felölelő gyűjteménye az eddigi legteljesebb ilyen jellegű munka. Tarka változatosságban tárja az olvasó elé anyanyelvünk legszínesebb, legjellemzőbb ékességeit. E gyűjtemény az élő stílus elemeinek szinte kimeríthetetlen kincsesbányája, de egyben a múltat idéző és inkább csak történeti értékük miatt becses adatoknak gazdag tárháza is. Százával, sőt ezrével akadnak benne rendkívül találó megfigyelésekből és költői erejű, gazdag képzeletből született nyelvi képek, merész és szemléletes hasonlatok, az embereket és a világ dolgait lényegükben megragadó jellemzések, szellemes ötletek, bölcs tanácsok, intelmek és évszázados vagy olykor évezredes múltjuk ellenére is igaz életelvek. Ezeken kívül azonban találhatunk benne a mai ember számára már homályos célzásokat, naiv, olykor gyerekes nyelvi tréfákat, túlságosan is szókimondó gúnyolódásokat, egy ideig divatos, majd elfelejtett bemondásszerű fordulatokat és a társadalmi fejlődés során túlhaladott, időszerűtlenné vált nézeteket, tévesnek bizonyult megállapításokat is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar szólások és közmondások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar szólások és közmondások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  863
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1076 gr
  ISBN:
  9789632520445
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2106738 / 1016266
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Magyar szólások és közmondások ebook, könyvet Magyar szólások és közmondások FB2, Download Magyar szólások és közmondások PDF , Download Magyar szólások és közmondások MOBI, Online Magyar szólások és közmondások könyvet, ingyenes letöltések Magyar szólások és közmondások IPhone, Online könyvet Magyar szólások és közmondások PDF, ingyenes Magyar szólások és közmondások DJVU, ingyenes letöltések Magyar szólások és közmondások TXT, letöltések Magyar szólások és közmondások RTF, Online Magyar szólások és közmondások FB2 , e-könyvet Magyar szólások és közmondások letöltések TXT, ingyenes Magyar szólások és közmondások letöltések könyvet, e-könyvet Magyar szólások és közmondások download MOBI, letöltések Magyar szólások és közmondások IPad, olvas Magyar szólások és közmondások MOBI, olvas Magyar szólások és közmondások DOC, ingyenes Magyar szólások és közmondások AWZ, Download e-könyvet Magyar szólások és közmondások iPad , ingyenes Magyar szólások és közmondások DJVU, Download Magyar szólások és közmondások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar szólások és közmondások DVD, olvas Magyar szólások és közmondások TXT, Book Magyar szólások és közmondások letöltések DJVU, Magyar szólások és közmondások letöltések könyvet ingyenes, Magyar szólások és közmondások letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar szólások és közmondások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar szólások és közmondások pdf ingyenes, Magyar szólások és közmondások letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar szólások és közmondások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply