Magyar vadászösvényeken letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tisztelt Olvasó!
Egy olyan – hiánypótló – könyvet tarthatunk kezünkben, amely átfogó képet rajzol a magyarság vadászati történelméből, a vadászati eszközök, fegyverek, kultúra fejlődéséről úgy, hogy ugyan évszázadokat ölel fel és tudományos igényességgel valós képet ad vadász múltunkról-jelenünkről, mégis olvasmányossá és élvezetessé teszi a szellős, képanyaggal bőven illusztrált szerkesztés.
A könyv további részében a vadászható és védett vadfajaink, nagyvadtrófeák – hírünk, helyünk a világranglistán -, vadászkultúra és hagyomány, etika is bemutatásra kerül.
Szó esik az erdészről, vadászról mint a természetvédelem megteremtőjéről és nélkülözhetetlen részeséről. Mert mi is a vadászat? "Nem az ölési, a pusztítási vágy kiélése, hanem az ember és a természet kapcsolata, szeretete a lényege!" Vadászat nélkül – ha már az ember a fejlődése során megváltoztatta a tökéletesre teremtődött természetet – ma nem lenne hazánkban vadállomány.
A fotókról – és az írásos anyagból is – sok ismerős arc, közöttük több közismert személyiség is visszaköszön, ami még hitelesebbé, érdekesebbé teszi a művet.
A szerzők: dr. Elek Balázs, aki kisgyerek kora óta gyakorolhatta az igazi vadásszá nevelődést-válást nagyapja mellett és nyomdokain. Ő már eddig is letette névjegyét a vadászati irodalom több – szintén hiánypótló – műve szerzőjeként. (A vadászszenvedély bűncselekményei, valamint az Orvvadászok nyomában, Elemzések és történetek a tárgyalóteremből.)
Zsoldos Barnabás ismert személyiség, aki sokéves rádiós múlt után szűkebb hazája, a keleti régió vadászati életének krónikása, gyakorló vadász. A vadászat és a természet szeretetét kisgyermekként édesapjától tanulta.
Ajánlom e könyvet a nagyközönségnek, a természet iránt fogékony, érdeklődő – gyerektől aggastyánig – olvasóknak (vadászati szakembereknek is), mert a vadászat lényegének megértése terén a negatív megítélés ellen, a társadalmi elfogadottság érdekében nagy lépést tettek előre a szerzők. – Hajdú András, egy öregedő, a vadászatot hivatásszerűen is gyakorló vadászA Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar vadászösvényeken ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar vadászösvényeken ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1300 gr
  ISBN:
  9789635967520
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2209933 / 1066093
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Magyar vadászösvényeken ebook, könyvet Magyar vadászösvényeken FB2, Download Magyar vadászösvényeken PDF , Download Magyar vadászösvényeken MOBI, Online Magyar vadászösvényeken könyvet, ingyenes letöltések Magyar vadászösvényeken IPhone, Online könyvet Magyar vadászösvényeken PDF, ingyenes Magyar vadászösvényeken DJVU, ingyenes letöltések Magyar vadászösvényeken TXT, letöltések Magyar vadászösvényeken RTF, Online Magyar vadászösvényeken FB2 , e-könyvet Magyar vadászösvényeken letöltések TXT, ingyenes Magyar vadászösvényeken letöltések könyvet, e-könyvet Magyar vadászösvényeken download MOBI, letöltések Magyar vadászösvényeken IPad, olvas Magyar vadászösvényeken MOBI, olvas Magyar vadászösvényeken DOC, ingyenes Magyar vadászösvényeken AWZ, Download e-könyvet Magyar vadászösvényeken iPad , ingyenes Magyar vadászösvényeken DJVU, Download Magyar vadászösvényeken e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar vadászösvényeken DVD, olvas Magyar vadászösvényeken TXT, Book Magyar vadászösvényeken letöltések DJVU, Magyar vadászösvényeken letöltések könyvet ingyenes, Magyar vadászösvényeken letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar vadászösvényeken pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar vadászösvényeken pdf ingyenes, Magyar vadászösvényeken letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar vadászösvényeken ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply