Magyarok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Egyre veszélyesebb a tegnapra és a tegnapelőttre támaszkodva jóslásokba bocsátkozni; bölcs dolog azonban önmagunkat mindenre vagy majdnem mindenre felkészíteni – e Paul Valery javasolta felkészítés jegyében tekintem át a magyar múltat és a jelent. Publicista és politikai elemző vagyok, nem pedig "céhbeli" történész. Egyszerre belülről és kívülről, s mindenekelőtt politikai és anyagi befolyásoktól függetlenül, öncenzúra nélkül, időnként humorral vagy szarkazmussal próbáltam írni az elmúlt ezer év sikereiről és bukásairól, a kiemelkedő és ellentmondásos személyiségekről éppúgy, mint a köpönyegfordítás kevésbé vonzó emberi alakjairól.
Ez a kötet átdolgozása és kiegészítése annak a könyvemnek, mely négy német nyelvű eredeti kiadás után az elmúlt években megjelent magyarul, angolul, csehül, románul, franciául és nemrégiben japánul is. Ami hiányzott a könyvből, az a rendszerváltás, illetve az azóta eltelt évek elemzése volt. A két évtized eseményei és főként tanulságai hozzátartoznak a magyar történelem fővonalához. Ezért ezt a kiadást a magyar olvasók számára kiegészítettem egy magyarul írt zárófejezettel az 1989-2009-es évek történetéről. Viszonylag kimerítően foglalkozom az elmúlt húsz év eseményeivel s a történelmi sorsforduló után felbukkant személyiségek szerepével."
Paul LendvaiA Könyv Magyarul!


Letöltések Magyarok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyarok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  492
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789630971393
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2200587 / 1054735
  Fordító:


  TAGS:
  Online Magyarok ebook, könyvet Magyarok FB2, Download Magyarok PDF , Download Magyarok MOBI, Online Magyarok könyvet, ingyenes letöltések Magyarok IPhone, Online könyvet Magyarok PDF, ingyenes Magyarok DJVU, ingyenes letöltések Magyarok TXT, letöltések Magyarok RTF, Online Magyarok FB2 , e-könyvet Magyarok letöltések TXT, ingyenes Magyarok letöltések könyvet, e-könyvet Magyarok download MOBI, letöltések Magyarok IPad, olvas Magyarok MOBI, olvas Magyarok DOC, ingyenes Magyarok AWZ, Download e-könyvet Magyarok iPad , ingyenes Magyarok DJVU, Download Magyarok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyarok DVD, olvas Magyarok TXT, Book Magyarok letöltések DJVU, Magyarok letöltések könyvet ingyenes, Magyarok letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyarok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyarok pdf ingyenes, Magyarok letöltések könyvet epub ingyenes, Magyarok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply