Magyarország története letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A rendszerváltozás óta, amely új korszakot nyitott a magyar történelemben, Romsics Ignác vállalkozott először arra, hogy Magyarország történetét a kezdetektől napjainkig, egy kötetben áttekintse.
A több mint 600 oldalas nagy ívű munka öt fejezetben – közérthetően és olvasmányos stílusban – tárgyalja a magyar történetet. Az első fejezetben a magyar nép kialakulását és Kárpát-medencei megtelepedését, illetve az ezzel kapcsolatos teóriákat foglalja össze a szerző. A második tárgya a középkori magyar királyság története, majd a harmadik fejezetben a török invázióról, az ország három részre szakadásáról, és a három politikai egység eltérő fejlődéséről olvashatunk. A negyedik fejezet időhatárai a 18. század végétől 1918-19-ig tartanak, az utolsó, ötödik fejezeteben a Horthy-korszakról, 20. századi két nagy traumánkról: Trianonról és a holokausztról olvashatunk, majd továbblépve az államszocializmusról, illetve a szovjet megszállás koráról és az elmúlt negyedszázadról esik szó. A kötet alapvető rendező elve tehét az időrend, gerince pedig az állam, illetve az állami politika története, ugyanakkor sok szó esik a gazdasági, társadalmi és kulturális viszonyok alakulásáról, valamint az életmód változásairól is.
A szöveghez, amely a tudományos ismeretterjesztés legjobb hagyományait követi, gazdag illusztrációs anyag (térképek, reprodukciók és fotók), valamint földrajzi és személynévmutató társul.
E mű nem az egyes korszakok specialistáinak, hanem a magyar történelem iránt érdeklődők lehető legszélesebb körének készült.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyarország története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyarország története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  543
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  920 gr
  ISBN:
  9789630990059
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2704630 / 1168448  TAGS:
  Online Magyarország története ebook, könyvet Magyarország története FB2, Download Magyarország története PDF , Download Magyarország története MOBI, Online Magyarország története könyvet, ingyenes letöltések Magyarország története IPhone, Online könyvet Magyarország története PDF, ingyenes Magyarország története DJVU, ingyenes letöltések Magyarország története TXT, letöltések Magyarország története RTF, Online Magyarország története FB2 , e-könyvet Magyarország története letöltések TXT, ingyenes Magyarország története letöltések könyvet, e-könyvet Magyarország története download MOBI, letöltések Magyarország története IPad, olvas Magyarország története MOBI, olvas Magyarország története DOC, ingyenes Magyarország története AWZ, Download e-könyvet Magyarország története iPad , ingyenes Magyarország története DJVU, Download Magyarország története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyarország története DVD, olvas Magyarország története TXT, Book Magyarország története letöltések DJVU, Magyarország története letöltések könyvet ingyenes, Magyarország története letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyarország története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyarország története pdf ingyenes, Magyarország története letöltések könyvet epub ingyenes, Magyarország története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply