Majestic letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kormány inváziótól tart, kétségbeesés diktálja lépéseit. Truman elnök elrendeli a behatoló földönkívüliek elleni fegyveres támadást. A végrehajtási kísérletek tragédiába torkollnak…
Will Stone tudta, hogy az Elnök végzetes hibát követ el, de szótlan maradt. E tettének súlya élete végéig gyötri. Lelkiismeretfurdalásába kétség is vegyül, valóban övé-e a felelősség, akit három éves kora óta többször eltérítettek az ufonauták. Lehet, hogy ők irányították egész életét?!
A Központi Hírszerző Csoport volt munkatársa tüdőrákban szenved, napjai meg vannak számlálva. Törlesztenie kell negyvenéves adósságát, titkát nem viheti a sírba. Fényképeket, iratokat ad át Whitley Striebernek azzal a kéréssel, hogy hozza őket nyilvánosságra. Az író halott idegenek képeit látja, hiteles boncolási jegyzőkönyvekkel. Rajtuk a felirat: Szolgálati titok. A legszigorúbban bizalmas.
Így emlékszik vissza a megrázó eseményre.
Lenéztem a padlón szétterített iratokra. Hátborzongatóak voltak, egyrészt tartalmuk, másrészt titkosságuk miatt. Világos volt, hogy illegálisan jutott a dokumentumok birtokába. Ha együttműködöm vele, börtön vár rám.
Barátja találta meg a lehetséges megoldást.
Ha mégis meg akarod csinálni, egyetlen esélyed, ha regénynek írod meg. Rá fognak jönni, hogy ha hidegre tesznek érte, a világ megtudja, hogy mindez valóság.
Így született meg e lebilincselő, izgalmas mű, amelynek története 1947-ben kezdődött egy repülő csészealj zuhanásával.A Könyv Magyarul!


Letöltések Majestic ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Majestic ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  309
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9637940286
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1991
  Árukód:


  TAGS:
  Online Majestic ebook, könyvet Majestic FB2, Download Majestic PDF , Download Majestic MOBI, Online Majestic könyvet, ingyenes letöltések Majestic IPhone, Online könyvet Majestic PDF, ingyenes Majestic DJVU, ingyenes letöltések Majestic TXT, letöltések Majestic RTF, Online Majestic FB2 , e-könyvet Majestic letöltések TXT, ingyenes Majestic letöltések könyvet, e-könyvet Majestic download MOBI, letöltések Majestic IPad, olvas Majestic MOBI, olvas Majestic DOC, ingyenes Majestic AWZ, Download e-könyvet Majestic iPad , ingyenes Majestic DJVU, Download Majestic e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Majestic DVD, olvas Majestic TXT, Book Majestic letöltések DJVU, Majestic letöltések könyvet ingyenes, Majestic letöltések könyvet pdf ingyenes, Majestic pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Majestic pdf ingyenes, Majestic letöltések könyvet epub ingyenes, Majestic ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply