Mámoros ölelés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Claire Starke nem táplál hiú reményeket a jövőjével kapcsolatban. A külseje és a hozománya egyaránt szerény, így végleg letett arról, hogy egyszer megismeri az igaz szerelmet, és férjhez megy. Ehelyett két, egészen más jellegű szenvedély tölti ki az életét: az alkohol elleni elszánt küzdelem és az, hogy megóvja az ártatlan ifjú hölgyeket a tisztességtelen szándékú férfiaktól. Így hát amikor az egyik barátnője váratlanul elutazik Skóciába, hogy válaszoljon egy whiskyfőző
földesúr gyanús házassági hirdetésére, Claire úgy érzi, meg kell mentenie a lányt a feltehetőleg iszákos és buja gazembertől. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy harcias viselkedése felkelti a skót uraság figyelmét, őt pedig annyira elbűvöli a férfi, hogy minden elvét hajlandó sutba dobni miatta.

Vajon létezhet-e szerelem két ennyire különböző személyiség között, vagy a köztük felizzó szenvedély csupán az ellentétek vonzásának köszönhető? Donna MacMeans bájos humorral és csipetnyi erotikával fűszerezett regénye élvezetes olvasmány lehet mindazoknak, akik erre a kérdésre keresik a választ.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mámoros ölelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mámoros ölelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  248
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  232 gr
  ISBN:
  9789634521327
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712565 / 1173023
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Mámoros ölelés ebook, könyvet Mámoros ölelés FB2, Download Mámoros ölelés PDF , Download Mámoros ölelés MOBI, Online Mámoros ölelés könyvet, ingyenes letöltések Mámoros ölelés IPhone, Online könyvet Mámoros ölelés PDF, ingyenes Mámoros ölelés DJVU, ingyenes letöltések Mámoros ölelés TXT, letöltések Mámoros ölelés RTF, Online Mámoros ölelés FB2 , e-könyvet Mámoros ölelés letöltések TXT, ingyenes Mámoros ölelés letöltések könyvet, e-könyvet Mámoros ölelés download MOBI, letöltések Mámoros ölelés IPad, olvas Mámoros ölelés MOBI, olvas Mámoros ölelés DOC, ingyenes Mámoros ölelés AWZ, Download e-könyvet Mámoros ölelés iPad , ingyenes Mámoros ölelés DJVU, Download Mámoros ölelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mámoros ölelés DVD, olvas Mámoros ölelés TXT, Book Mámoros ölelés letöltések DJVU, Mámoros ölelés letöltések könyvet ingyenes, Mámoros ölelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Mámoros ölelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mámoros ölelés pdf ingyenes, Mámoros ölelés letöltések könyvet epub ingyenes, Mámoros ölelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply