Mancsnyomok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


AZ ISMERT PSZICHOLÓGUS és újabban kutyaszakértő, Stanley Coren három évtized alatt tisztességes mennyiségű történetet gyűjtött össze, melyek egy részét jellegzetesen bájos modorában már megosztotta velünk korábbi nagy sikerű könyveiben.
Ezúttal a Mancsnyomokban maguk a történetek kerültek középpontba, és az olvasóknak abban az örömben lehet részük, hogy teljes, hígítatlan valójukban kerülnek eléjük Coren leletei. E könyv a kutyai nagyságot élteti, miközben a történelem híres alakjairól olvashatunk benne frenetikus történeteket.
Az ember „legjobb barátja” a háborútól a művészetig minden küzdelmünkben és sikerünkben részt vesz, sőt sokszor ő vezet minket a helyes útra. Míg a történelem nagy alakjai a szín közepén masíroznak, Coren a hátsó bejárathoz vezet minket, szeretettel kiválogatja a kutyavilág gyöngyszemeit, és a rivaldafénybe helyezi őket. Élénk képet rajzol nekünk a fontos történelmi személyiségek négylábú társairól, akik gazdájuk életének megváltoztatásával közvetlen hatást gyakoroltak a világ sorsának alakulására.
Ebből a páratlan krónikából megtudhatjuk, miként változtatta meg Florence Nightingale életét véletlen találkozása egy
sebesült kutyával, ami arra ösztönözte, hogy az ápolónői hivatást válassza. Kiderül, miért volt jelen Dr. Freud csau-csauja gazdája kezelésein, és hogyan mentette meg az ötödik dalai láma életét egy kutya, amely az ágyában aludt. II. Károly rajongó szeretetében olyan örökletes rangokkal ruházta fel kedvenceit, hogy akár elkísérhették volna a lordok házába. Megismerkedhetünk az Egyesült Államok elnöki blökijeivel, akik voltak jelképek és propagandaeszközök – többek közt Calvin Coolidge skót juhásza, Prudence Prim, aki mindig időben jelent meg, hogy részt vehessen gazdájával a fotózásokon és Bill Clinton csokoládészínű labradorja, Buddy.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mancsnyomok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mancsnyomok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  482
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  512 gr
  ISBN:
  9789639526716
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2123493 / 1048354
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Mancsnyomok ebook, könyvet Mancsnyomok FB2, Download Mancsnyomok PDF , Download Mancsnyomok MOBI, Online Mancsnyomok könyvet, ingyenes letöltések Mancsnyomok IPhone, Online könyvet Mancsnyomok PDF, ingyenes Mancsnyomok DJVU, ingyenes letöltések Mancsnyomok TXT, letöltések Mancsnyomok RTF, Online Mancsnyomok FB2 , e-könyvet Mancsnyomok letöltések TXT, ingyenes Mancsnyomok letöltések könyvet, e-könyvet Mancsnyomok download MOBI, letöltések Mancsnyomok IPad, olvas Mancsnyomok MOBI, olvas Mancsnyomok DOC, ingyenes Mancsnyomok AWZ, Download e-könyvet Mancsnyomok iPad , ingyenes Mancsnyomok DJVU, Download Mancsnyomok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mancsnyomok DVD, olvas Mancsnyomok TXT, Book Mancsnyomok letöltések DJVU, Mancsnyomok letöltések könyvet ingyenes, Mancsnyomok letöltések könyvet pdf ingyenes, Mancsnyomok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mancsnyomok pdf ingyenes, Mancsnyomok letöltések könyvet epub ingyenes, Mancsnyomok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply