Mária Magdolna letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Krisztus utáni 33. évben egy állapotos nő, egy idősebb, beteges külsejű férfi és egy kamasz fiú vándorol valahol az etióp fennsíkon. Céljuk ismeretlen, nem tudni, miért vállalják a veszélyt, amelyet a vadállatok és a helyben élő harcos népek jelentenek rájuk nézve. Az egyik városállamot kormányzó királynő fogságába esnek, és miután megkezdik kihallgatásukat, kibontakozik egy olyan történet, amelynél szebbet és igazabbat talán még senki sem hallott.
Mária Magdolna és a haláltól megmentett, szörnyű tette démonaival küzdő Júdás szavaiból a törzs királynője megismeri Jézus, a Krisztus életének, halálának és feltámadásának történetét; megismeri azokat a részleteket is, amelyek a Újszövetség Népe előtt is rejtve maradtak.
A szerző nagy elődei, Levi H. Dowling és Nicolas Notovitch műveire, valamint az Esszénus halottaskönyvre, a nazoreánusok legendáira, a Mária Magdolna evangéliuma címet viselő apokrif iratra támaszkodva – ezeket egy mozaik darabkáiként használva – állította össze a képet: azt a történetet, amely fellebbenti a fátylat Jézus életének első szakaszáról, a távoli Keleten tett útjairól, tanításairól és arról, hogy Isten Fia valójában az Ember Gyermeke is volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mária Magdolna ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mária Magdolna ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  326
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  540 gr
  ISBN:
  9789636356460
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713563 / 1173826
  Fordító:


  TAGS:
  Online Mária Magdolna ebook, könyvet Mária Magdolna FB2, Download Mária Magdolna PDF , Download Mária Magdolna MOBI, Online Mária Magdolna könyvet, ingyenes letöltések Mária Magdolna IPhone, Online könyvet Mária Magdolna PDF, ingyenes Mária Magdolna DJVU, ingyenes letöltések Mária Magdolna TXT, letöltések Mária Magdolna RTF, Online Mária Magdolna FB2 , e-könyvet Mária Magdolna letöltések TXT, ingyenes Mária Magdolna letöltések könyvet, e-könyvet Mária Magdolna download MOBI, letöltések Mária Magdolna IPad, olvas Mária Magdolna MOBI, olvas Mária Magdolna DOC, ingyenes Mária Magdolna AWZ, Download e-könyvet Mária Magdolna iPad , ingyenes Mária Magdolna DJVU, Download Mária Magdolna e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mária Magdolna DVD, olvas Mária Magdolna TXT, Book Mária Magdolna letöltések DJVU, Mária Magdolna letöltések könyvet ingyenes, Mária Magdolna letöltések könyvet pdf ingyenes, Mária Magdolna pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mária Magdolna pdf ingyenes, Mária Magdolna letöltések könyvet epub ingyenes, Mária Magdolna ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply