Marketingelmélet a gyakorlatban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A marketingsorozat tizenhatodik tagjaként megjelenő tanulmánykötetet a szerzők Tomcsányi Pál professzornak, a Magyar Tudományos Akadémia tagjának ajánlják, születésének 80. évfordulója alkalmából. Tomcsányi akadémikus neve Magyarországon egyet jelent a marketing tudományos igényességű művelésével. Aki az amerikaiaknak Philip Kotler, a németeknek Herbert Meffert, az angoloknak Péter Doyle, a hollandoknak Matthew Meulenberg, az a magyaroknak Tomcsányi Pál.
Tanulmánykötetünk reprezentatívnak tekinthető keresztmetszeti képet nyújt arról, hogy melyek azok a tudományos kérdések, amelyek az új évezred elején foglalkoztatják a magyar marketingkutatókat. A marketingelmélet olyan kérdéseivel foglalkozik az első rész, mint a paradigmaváltás, a szinergia és az érték a marketingben. A második, stratégiai fejezet a területi marketinget, a kisvállalkozásokat, az élelmiszer-kereskedelmet és a reklámozási költségeket veszi górcső alá. A fogyasztói magatartásról szóló harmadik részben az ártudatosságról, a generációváltásról és a borfogyasztásról olvashatunk. A szolgáltató szektorban alkalmazott módszerekkel foglalkozó negyedik rész a fogyasztói elégedettségkutatást és a kritikus esetek módszerét tárgyalja. Végül az ötödik, agrármarketing fejezetben az élelmiszer-minőség, a közösségi agrármarketing és a szövetkezeti vertikális koordináció egyes kérdései szerepelnek.
A szerkesztőkA Könyv Magyarul!


Letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  770 gr
  ISBN:
  9789632247946
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2099309 / 1054929
  Formátum:


  TAGS:
  Online Marketingelmélet a gyakorlatban ebook, könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban FB2, Download Marketingelmélet a gyakorlatban PDF , Download Marketingelmélet a gyakorlatban MOBI, Online Marketingelmélet a gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban IPhone, Online könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban PDF, ingyenes Marketingelmélet a gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban TXT, letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban RTF, Online Marketingelmélet a gyakorlatban FB2 , e-könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban download MOBI, letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban IPad, olvas Marketingelmélet a gyakorlatban MOBI, olvas Marketingelmélet a gyakorlatban DOC, ingyenes Marketingelmélet a gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban iPad , ingyenes Marketingelmélet a gyakorlatban DJVU, Download Marketingelmélet a gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marketingelmélet a gyakorlatban DVD, olvas Marketingelmélet a gyakorlatban TXT, Book Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések DJVU, Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, Marketingelmélet a gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marketingelmélet a gyakorlatban pdf ingyenes, Marketingelmélet a gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, Marketingelmélet a gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply