Mars és Vénusz párkeresőben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Változik a világ! Míg anyáink és apáink olyan partnerre vágytak, akik alapvető igényeiket elégítette ki, a nők erős férfira, a férfiak az otthon melegére, addig napjainkban elvárásaink megváltoztak – szellemi, lelki társat is keresünk. Ehhez azonban meg kell ismernünk egymást, ám ez, mint tudjuk, nem megy könnyen, hiszen le kell küzdenünk a nemek közti különbségeket: hiszen a férfi nőt akar, a nő férfit és ez kibékíthetetlen ellentétnek tűnik. Mindezek megértéséhez nyújt segítséget a könyv, mind egyedülállóknak, mind házasoknak.

És hogy létezik igaz szerelem?

Higgyünk benne, hogy igen… csak nem könnyű felismerni, mert vakok vagyunk akkor, amikor szembejön velünk az igazi.

A könyv tanácsait követve az olvasó kellő önbizalommal láthat hozzá az "igazi" megkereséséhez és élvezheti a találkozgatás örömeit is. A könyv olvasása felszínre hozza a lélek mélyén rejtőző érzelmeket, melyek a kudarcok leggyakoribb okai. Segítségével olyan terv készíthető, mellyel a kudarcok elkerülhetők és a siker garantált.

Használd kézikönyvként az itt található általános szabályokat, melyek segítenek a konkrét helyzetek felismerésében, segítenek eligazodni az érzelmek útvesztőjében, hozzásegítenek a helyes döntéshez és egy boldogabb élethez.

A Mars és Vénusz sorozat köteteit a világ több mint 40 országában, 30 millió példányban adták el!

A Mars és Vénusz sorozat eddig megjelent kötetei:
A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek * A gyermekek az égből jönnek * Jéghideg Mars és tűzforró Vénusz * Mars akarja, Vénusz szeretné * Mars és Vénusz a hálószobában * Mars és Vénusz diétán * Mars és Vénusz mindennapi harcai * Mars és Vénusz mindörökké együtt * Mars és Vénusz párkeresőben * Mars és Vénusz stresszben * Mars és Vénusz szerelmes * Mars és Vénusz újrakezdi
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mars és Vénusz párkeresőben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mars és Vénusz párkeresőben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  388 gr
  ISBN:
  9786155334153
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2564562 / 1125082
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Mars és Vénusz párkeresőben ebook, könyvet Mars és Vénusz párkeresőben FB2, Download Mars és Vénusz párkeresőben PDF , Download Mars és Vénusz párkeresőben MOBI, Online Mars és Vénusz párkeresőben könyvet, ingyenes letöltések Mars és Vénusz párkeresőben IPhone, Online könyvet Mars és Vénusz párkeresőben PDF, ingyenes Mars és Vénusz párkeresőben DJVU, ingyenes letöltések Mars és Vénusz párkeresőben TXT, letöltések Mars és Vénusz párkeresőben RTF, Online Mars és Vénusz párkeresőben FB2 , e-könyvet Mars és Vénusz párkeresőben letöltések TXT, ingyenes Mars és Vénusz párkeresőben letöltések könyvet, e-könyvet Mars és Vénusz párkeresőben download MOBI, letöltések Mars és Vénusz párkeresőben IPad, olvas Mars és Vénusz párkeresőben MOBI, olvas Mars és Vénusz párkeresőben DOC, ingyenes Mars és Vénusz párkeresőben AWZ, Download e-könyvet Mars és Vénusz párkeresőben iPad , ingyenes Mars és Vénusz párkeresőben DJVU, Download Mars és Vénusz párkeresőben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mars és Vénusz párkeresőben DVD, olvas Mars és Vénusz párkeresőben TXT, Book Mars és Vénusz párkeresőben letöltések DJVU, Mars és Vénusz párkeresőben letöltések könyvet ingyenes, Mars és Vénusz párkeresőben letöltések könyvet pdf ingyenes, Mars és Vénusz párkeresőben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mars és Vénusz párkeresőben pdf ingyenes, Mars és Vénusz párkeresőben letöltések könyvet epub ingyenes, Mars és Vénusz párkeresőben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply