Matematika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az Akadémiai kézikönyvek sorozat Matematika kötete a XXI. század kihívásainak megfelelően a hagyományos alapismeretek mellett a kor néhány újabb matematikai területét is tárgyalja, és ezek alapvető fogalmaival igyekszik megismertetni az érdeklődőket. Ennek megfelelően a kötetben a hagyományosan tanultak (a felsőoktatási intézmények BSc fokozatáig bezárólag): a legfontosabb fogalmak, tételek, eljárások és módszerek kapják a nagyobb hangsúlyt, de ezek mellett olyan (már inkább az MSc fokozathoz tartozó) ismeretek is szerepelnek, amelyek nagyobb rálátást, mélyebb betekintést kínálnak az olvasónak. Fontos szempont volt az is, hogy bekerüljenek a kötetbe középiskolai szinten is azok a témakörök, melyek az új típusú érettségi követelményrendszerben is megjelentek (például a statisztika vagy a gráfelmélet). Mindezek mellett – bár érintőlegesen – a matematikai kutatások néhány újabb területe (kódoláselmélet, fraktálelmélet stb.) is teret kap.
Néhány felsőoktatási intézményben alapvetően fontos témakör az ábrázoló geometria, amit a forgalomban levő matematikai kézikönyvek általában nem vagy csak nagyon érintőlegesen tárgyalnak, ezért kötetünkben részletesebben szerepel, amely elsősorban a műszaki jellegű felsőoktatási intézményekben tanulóknak kíván segítséget nyújtani.
Az egyes fejezeteken belül részletesen kidolgozott mintapéldák vannak a tárgyalt elméleti anyag alkalmazására, melyek áttanulmányozása nagyban hozzájárulhat az elméleti problémák mélyebb megértéséhez. A könyv a szokásosnál bővebben fejti ki az egyes témák matematikai tartalmát, és a sok példával az alkalmazásokat támogatja, ami a mai matematikaoktatás egyik fontos, korábban kissé elhanyagolt területe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Matematika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Matematika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1460
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1350 gr
  ISBN:
  9789630584883
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2209437 / 1065560
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Matematika ebook, könyvet Matematika FB2, Download Matematika PDF , Download Matematika MOBI, Online Matematika könyvet, ingyenes letöltések Matematika IPhone, Online könyvet Matematika PDF, ingyenes Matematika DJVU, ingyenes letöltések Matematika TXT, letöltések Matematika RTF, Online Matematika FB2 , e-könyvet Matematika letöltések TXT, ingyenes Matematika letöltések könyvet, e-könyvet Matematika download MOBI, letöltések Matematika IPad, olvas Matematika MOBI, olvas Matematika DOC, ingyenes Matematika AWZ, Download e-könyvet Matematika iPad , ingyenes Matematika DJVU, Download Matematika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Matematika DVD, olvas Matematika TXT, Book Matematika letöltések DJVU, Matematika letöltések könyvet ingyenes, Matematika letöltések könyvet pdf ingyenes, Matematika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Matematika pdf ingyenes, Matematika letöltések könyvet epub ingyenes, Matematika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply