Matematika szülőknek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Sokan szívesen segítenének gyermeküknek a matektanulásban, de túlságosan rettegnek attól, hogy ismét találkozzanak azzal a tárggyal, ami annyi szenvedést okozott nekik fiatalkorukban. Az emberek csak arra nem gondolnak ilyenkor, hogy iskoláskoruk óta számos új képességgel gazdagodtak. Egy felnőttnek sokkal nagyobb az önuralma, jobbak az absztrakciós képességei, ügyesebben küzd meg az összetett állításokkal, és van türelme kivárni, amíg a részletekből az egész kirajzolódik. Ezen képességek birtokában egyszerűbben és gyorsabban meg tud küzdeni az általános iskolás matematika problémáival. E könyv célja útmutatást nyújtani mindehhez. Segítséget kínál a szülőnek, aki gyermeke matektanulásának aktív részese szeretne lenni. Tulajdonképpen az egész könyv ötlete így fogant: a fiam iskolájában a többi szülő kért meg arra, hogy írjak össze néhány ötletet, miként segíthetnék gyermeküket a számtanban. Ám a néhány szerény vázlatpontból lassanként kinőtte magát egy teljes könyv." Ron Aharoni az Izraeli Műszaki Egyetem professzoraként vállalkozott arra a kalandra, hogy általános iskolásoknak tanítson matematikát. Az élmény annyira megragadta, hogy az elemi matematika oktatásának szentelte energiáinak jelentős részét. Tapasztalataiból született a Matematika szülőknek című könyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések Matematika szülőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Matematika szülőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632798264
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2654934 / 8118155
  Formátum:
  PDF
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Matematika szülőknek ebook, könyvet Matematika szülőknek FB2, Download Matematika szülőknek PDF , Download Matematika szülőknek MOBI, Online Matematika szülőknek könyvet, ingyenes letöltések Matematika szülőknek IPhone, Online könyvet Matematika szülőknek PDF, ingyenes Matematika szülőknek DJVU, ingyenes letöltések Matematika szülőknek TXT, letöltések Matematika szülőknek RTF, Online Matematika szülőknek FB2 , e-könyvet Matematika szülőknek letöltések TXT, ingyenes Matematika szülőknek letöltések könyvet, e-könyvet Matematika szülőknek download MOBI, letöltések Matematika szülőknek IPad, olvas Matematika szülőknek MOBI, olvas Matematika szülőknek DOC, ingyenes Matematika szülőknek AWZ, Download e-könyvet Matematika szülőknek iPad , ingyenes Matematika szülőknek DJVU, Download Matematika szülőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Matematika szülőknek DVD, olvas Matematika szülőknek TXT, Book Matematika szülőknek letöltések DJVU, Matematika szülőknek letöltések könyvet ingyenes, Matematika szülőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Matematika szülőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Matematika szülőknek pdf ingyenes, Matematika szülőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Matematika szülőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.