MBA dióhéjban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A közgazdászok többsége, ha húzódozva is, de beismeri, hogy képzésük nagy részének nem volt közvetlen gyakorlati haszna. Dr. Sobel könyve, az MBA dióhéjban segíthet ezen a gondon: ez a könyv a legfontosabb ismereteket kiemelve mutatja be a marketing, a termékmenedzsment, a számvitel, a pénzügy, a menedzsment, a stratégiai tervezés és más gazdaságtudományi területek lényegét.


Az ön vállalatánál is nehezen értik egymás nyelvét és feladatait a marketingosztályon és a számvitelen dolgozók, elbeszélnek egymás mellett az üzletkötők és a stratégiai tervezők? A könyv a közgazdaság különböző gyakorlati területein dolgozó szakemberek közötti szakmai kommunikációt, a területek közti átjárhatóságot is előmozdítja.


Sajátítsa el a legjobb gazdasági iskolák tananyagát dr. Milo Sobel könnyen érthető, élvezetes könyve segítségével! Az MBA dióhéjban olyan elméleti és gyakorlati ismereteket foglal össze, amelyeket az életben is kamatoztathat, és építheti vele vállalatát – és saját karrierjét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések MBA dióhéjban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések MBA dióhéjban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  278
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  560 gr
  ISBN:
  9789637525766
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2123087 / 1021193
  Sorozat:


  TAGS:
  Online MBA dióhéjban ebook, könyvet MBA dióhéjban FB2, Download MBA dióhéjban PDF , Download MBA dióhéjban MOBI, Online MBA dióhéjban könyvet, ingyenes letöltések MBA dióhéjban IPhone, Online könyvet MBA dióhéjban PDF, ingyenes MBA dióhéjban DJVU, ingyenes letöltések MBA dióhéjban TXT, letöltések MBA dióhéjban RTF, Online MBA dióhéjban FB2 , e-könyvet MBA dióhéjban letöltések TXT, ingyenes MBA dióhéjban letöltések könyvet, e-könyvet MBA dióhéjban download MOBI, letöltések MBA dióhéjban IPad, olvas MBA dióhéjban MOBI, olvas MBA dióhéjban DOC, ingyenes MBA dióhéjban AWZ, Download e-könyvet MBA dióhéjban iPad , ingyenes MBA dióhéjban DJVU, Download MBA dióhéjban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések MBA dióhéjban DVD, olvas MBA dióhéjban TXT, Book MBA dióhéjban letöltések DJVU, MBA dióhéjban letöltések könyvet ingyenes, MBA dióhéjban letöltések könyvet pdf ingyenes, MBA dióhéjban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet MBA dióhéjban pdf ingyenes, MBA dióhéjban letöltések könyvet epub ingyenes, MBA dióhéjban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply