Még egy nő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szerelem, szeretet, hűség. Féltékenység és csalárdság, ami krimibe hajló zaklatásban tetőzik. Belezuhanni egy érzelmi szakadékba – aztán kimászni belőle, ha tudunk… Lehet-e nyugvópont a nemek presztízsharcában?
Mitől válnak a könyvben sziporkázóan elevenné, egyedivé az ezerszer és ezerféleképpen megírt élethelyzetek, hétköznapi kapcsolattörténetek? Talán attól, hogy a tartós szerelmek, a házasságok rutinja és a futó kalandok pezsdítő elevensége, olykor csak apró csípésként fel-felviszkető hólyagocskái között ott rejlik benne mindaz, ami egy férfi és egy nő között megtörténhet, ha egymásba gabalyodnak. És ezt üdén ellenpontozzák a barátnők: néha erkölcsprédikációba hajló, óvó intelmeik, máskor helyeslő szurkolásuk végigkíséri a "hősnő" szerelmi bonyodalmait, miközben maguk is küzdenek saját démonaikkal.
Nagyon őszinte beszéd egy mélyen megélt női világról – gördülékeny, szelíd humorú, érzékeny, szomorkásan is vidám.
Nem lehet véletlen, hogy Pataki Éva az Athenaeum Kiadó legnépszerűbb, legolvasottabb szerzőinek egyike. Első könyvének átdolgozott, felújított kiadása igazi meglepetés az olvasóknak, mert semmit nem avult az idők folyamán, sőt…A Könyv Magyarul!


Letöltések Még egy nő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Még egy nő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  303
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  418 gr
  ISBN:
  9789632931425
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698758 / 1165631  TAGS:
  Online Még egy nő ebook, könyvet Még egy nő FB2, Download Még egy nő PDF , Download Még egy nő MOBI, Online Még egy nő könyvet, ingyenes letöltések Még egy nő IPhone, Online könyvet Még egy nő PDF, ingyenes Még egy nő DJVU, ingyenes letöltések Még egy nő TXT, letöltések Még egy nő RTF, Online Még egy nő FB2 , e-könyvet Még egy nő letöltések TXT, ingyenes Még egy nő letöltések könyvet, e-könyvet Még egy nő download MOBI, letöltések Még egy nő IPad, olvas Még egy nő MOBI, olvas Még egy nő DOC, ingyenes Még egy nő AWZ, Download e-könyvet Még egy nő iPad , ingyenes Még egy nő DJVU, Download Még egy nő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Még egy nő DVD, olvas Még egy nő TXT, Book Még egy nő letöltések DJVU, Még egy nő letöltések könyvet ingyenes, Még egy nő letöltések könyvet pdf ingyenes, Még egy nő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Még egy nő pdf ingyenes, Még egy nő letöltések könyvet epub ingyenes, Még egy nő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply