Meggyőző érvek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Meggyőző érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb, és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.
Sir Walter Elliot somersetshire-i kastélyában él három lányával. Ő maga özvegyember, a lányok közül csak Mary, a legkisebbik ment férjhez, a legidősebb, Elisabeth, gőgjében hiába várt rangos házasságra, Anne-t pedig (a regény érzékeny, eszes és jószívű hősnőjét) lebeszélték arról, hogy hozzámenjen szerelméhez, egy fiatal, vagyontalan tengerésztiszthez. Anne lassan bele is törődik, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják, ám nyolc év után a kikosarazott udvarló előkerül mint sikeres, vagyonos tengerészkapitány, aki végleg le akar telepedni és családot alapítani. Leendő feleségével szemben pedig mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet, csak Anne Elliot nem.
Kaphat-e a sorstól újabb esélyt Anne, s ha valóban révbe érhet, vajon az egyszer már elutasított Wentworth kapitány oldalán találja-e meg a boldogságot és harmóniát, vagy annak az elragadó idegennek a párjaként, akivel a legváratlanabb helyzetekben találkozik újra meg újra?
Austen írói erényei töretlenek, a jellemzés, az elemző lélekrajz, az irónia, a remek helyszínleírások és a feszes szerkesztés teszik a regényt maradandó élménnyé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Meggyőző érvek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Meggyőző érvek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  258
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  314 gr
  ISBN:
  9789632673363
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691993 / 1161953
  Fordító:


  TAGS:
  Online Meggyőző érvek ebook, könyvet Meggyőző érvek FB2, Download Meggyőző érvek PDF , Download Meggyőző érvek MOBI, Online Meggyőző érvek könyvet, ingyenes letöltések Meggyőző érvek IPhone, Online könyvet Meggyőző érvek PDF, ingyenes Meggyőző érvek DJVU, ingyenes letöltések Meggyőző érvek TXT, letöltések Meggyőző érvek RTF, Online Meggyőző érvek FB2 , e-könyvet Meggyőző érvek letöltések TXT, ingyenes Meggyőző érvek letöltések könyvet, e-könyvet Meggyőző érvek download MOBI, letöltések Meggyőző érvek IPad, olvas Meggyőző érvek MOBI, olvas Meggyőző érvek DOC, ingyenes Meggyőző érvek AWZ, Download e-könyvet Meggyőző érvek iPad , ingyenes Meggyőző érvek DJVU, Download Meggyőző érvek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Meggyőző érvek DVD, olvas Meggyőző érvek TXT, Book Meggyőző érvek letöltések DJVU, Meggyőző érvek letöltések könyvet ingyenes, Meggyőző érvek letöltések könyvet pdf ingyenes, Meggyőző érvek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Meggyőző érvek pdf ingyenes, Meggyőző érvek letöltések könyvet epub ingyenes, Meggyőző érvek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply