Mégis letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Telkes Margit új könyve egyszerre szól az álomról és a valóságról. Földbe döngöl és felemel. Újra és újra.
Kovács Attila Zoltán irodalomtörténész

"Vid a kisfiú nem sejtette, hogy ő ekkora gond. Nem haragudott már senkire, de nem is várta a vasárnapi látogatást, nem érdekelte már igazán se az anyja, se Kata mama, se annak új férje. Sakkozni tanult Kelitől, Kisjani a haverja volt, Sári néni és a diri bácsi adott enni, kapott ruhát, ágyat, a suliban jól ment minden, nem bántotta senki, ennyi elég volt."
A látszólagos boldogtalanság mögött felsejlő boldogság. Van-e ilyen, és ha igen, hol Magyarországon? Telkes Margit regénye a nevelőintézetek lelketlen-lelkes világába kalauzolja el olvasóit, vagyis egyszerre olvasható szociográfiai leletként is meg regényként is. Mik a lehetőségei a történetbeli hősöknek, van-e kiút vagy kitörés a többnyire zsákutcába kalauzoló sikertelenségeknek? Hol vannak a kapaszkodók, a segítők e lélektelen-kopár mindennapokban, ahol a felsértett vagy elárult gyereklélek támogatásra lel(het)? S bár fikció a történet, mindvégig érezzük, tudjuk, hogy a rögvalóság elemei, a megjelenített tér és háttér több mint valós. És szomorú és kilátástalan és rögnehéz. Ez is Magyarország, az érem másik oldala, a rendszerváltás adóssága, a társadalmi felzárkózás hiánya. Ahogy Vid és Enikő lehetőségeinek lehetetlensége. Amikor a lecsúszott szülő a játszótér kerítésének másik oldalán lesi a tőle elvett gyerek látszólagos önfeledtségét. De ha már megtalálta, pénzért lemond róla. Újra.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mégis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mégis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  180
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  274 gr
  ISBN:
  9786155068317
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700904 / 1167088  TAGS:
  Online Mégis ebook, könyvet Mégis FB2, Download Mégis PDF , Download Mégis MOBI, Online Mégis könyvet, ingyenes letöltések Mégis IPhone, Online könyvet Mégis PDF, ingyenes Mégis DJVU, ingyenes letöltések Mégis TXT, letöltések Mégis RTF, Online Mégis FB2 , e-könyvet Mégis letöltések TXT, ingyenes Mégis letöltések könyvet, e-könyvet Mégis download MOBI, letöltések Mégis IPad, olvas Mégis MOBI, olvas Mégis DOC, ingyenes Mégis AWZ, Download e-könyvet Mégis iPad , ingyenes Mégis DJVU, Download Mégis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mégis DVD, olvas Mégis TXT, Book Mégis letöltések DJVU, Mégis letöltések könyvet ingyenes, Mégis letöltések könyvet pdf ingyenes, Mégis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mégis pdf ingyenes, Mégis letöltések könyvet epub ingyenes, Mégis ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply