Mementó letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A nő becsukta az ajtót, és utasította a sofőrt, hogy azonnal induljon. A lány előredőlt, és kihúzta a véres kést a hátára erősített tokból. Egyik lábát felhúzta az álláig, és a pengét nézte. A mutatóujjával terelgette a vörös foltokat a csillogó felületen. Túl volt rajta, az első feladatot elvégezte. Most visszamennek. Haza. És jutalmul fehér port kapnak.

Emelie Schepp a skandináv krimi új csillaga, akinek regényeit immár közel 30 országban adták ki. A Jana Berzelius-trilógia először magánkiadásban jelent meg, majd az olvasók rajongása juttatta a bestseller listák élére. Méltatói szerint a svéd írónő Gillian Flynn, Karin Slaughter, Heather Graham vagy Lee Child sikerére hivatott.

1991 nyarán egy kilencéves kislány valami kimondhatatlan gonosz elől menekül. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő, honnan jött, és mi történt vele
Huszonegy évvel később Jana Berzelius sikeres ügyészként nyomozást vezet a norrköpingi Bevándorlásügyi Hivatal osztályvezetőjének meggyilkolása ügyében. A gyanú hamar a feleségre terelődik, de a nyomozás váratlan fordulatot vesz, amikor a közelben egy fiatal fiú holtestére bukkannak, furcsa hegtetoválással a nyakán egy nevet véstek a bőrébe: Thanatosz.
Mit szállítottak az eltűnt konténerek, ki volt a titokzatos zsaroló és milyen nemzetközi szervezet áll a sötét üzelmek mögött?
Minél mélyebbre ás Jana a halott fiú múltjába, annál közelebb jut az igazsághoz, ami sötétebb és véresebb, mint valaha képzelte volna.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mementó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mementó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  397
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789633108840
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2687965 / 1159229
  Fordító:


  TAGS:
  Online Mementó ebook, könyvet Mementó FB2, Download Mementó PDF , Download Mementó MOBI, Online Mementó könyvet, ingyenes letöltések Mementó IPhone, Online könyvet Mementó PDF, ingyenes Mementó DJVU, ingyenes letöltések Mementó TXT, letöltések Mementó RTF, Online Mementó FB2 , e-könyvet Mementó letöltések TXT, ingyenes Mementó letöltések könyvet, e-könyvet Mementó download MOBI, letöltések Mementó IPad, olvas Mementó MOBI, olvas Mementó DOC, ingyenes Mementó AWZ, Download e-könyvet Mementó iPad , ingyenes Mementó DJVU, Download Mementó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mementó DVD, olvas Mementó TXT, Book Mementó letöltések DJVU, Mementó letöltések könyvet ingyenes, Mementó letöltések könyvet pdf ingyenes, Mementó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mementó pdf ingyenes, Mementó letöltések könyvet epub ingyenes, Mementó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply