Memoirs of a Geisha letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Elbűvölő, lélegzetelállító történet egy titokzatos, misztikus világról, mely egy letűnt kultúra rejtelmeibe, a japán gésák életébe enged bepillantani. Ez az élet tele van harccal a férfiak meghódításáért, gondoskodásuk megszerzéséért, ahol a szerelem csak illúzió, ahol a szüzesség a legmagasabb áron kel el.
A mű a képzelet egyedülálló és nagyszerű ötvözete, – hol romantikus, hol erotikus, hol izgatott, hol várakozással teli – teljesen felejthetetlen.
A Steven Spielberg rendezte és 3 Oscar-díjat nyert film alapjául szolgáló könyv, a világon mindenütt sokáig vezette a bestseller listákat.
Három CD, három órányi hanganyaggal, Noriko Aida tolmácsolásában.

Részben történelmi regény, részben tündérmese Az Egy gésa emlékiratai egy egzotikus világba meríti el az olvasót. Hatásos és szokatlan debütálás.
The New York Times

Fascinating and breath-taking story about a mysterious, enigmatic world by letting us to glance into the life of a Japanise geisha. In Memories of a Geshia, we enter a world, where appearances are paramount; where a girl’s virginity is auctioned to the highest bidder; where love is scorned as illusion. It is a unique and triumphant work of fiction – at once romantic, erotic, suspenful – and completely unforgettable. Three CD-s, three hours listening, by Noriko Aida.

Part historical novel, part fairy tale Memories of a Geshia immerses the reader ina n exotic world. An impressive and unusual debut.
The New York TimesA Könyv Magyarul!


Letöltések Memoirs of a Geisha ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Memoirs of a Geisha ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9780007229574
  Nyelv:
  ANGOL
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2072992 / 1045148
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Memoirs of a Geisha ebook, könyvet Memoirs of a Geisha FB2, Download Memoirs of a Geisha PDF , Download Memoirs of a Geisha MOBI, Online Memoirs of a Geisha könyvet, ingyenes letöltések Memoirs of a Geisha IPhone, Online könyvet Memoirs of a Geisha PDF, ingyenes Memoirs of a Geisha DJVU, ingyenes letöltések Memoirs of a Geisha TXT, letöltések Memoirs of a Geisha RTF, Online Memoirs of a Geisha FB2 , e-könyvet Memoirs of a Geisha letöltések TXT, ingyenes Memoirs of a Geisha letöltések könyvet, e-könyvet Memoirs of a Geisha download MOBI, letöltések Memoirs of a Geisha IPad, olvas Memoirs of a Geisha MOBI, olvas Memoirs of a Geisha DOC, ingyenes Memoirs of a Geisha AWZ, Download e-könyvet Memoirs of a Geisha iPad , ingyenes Memoirs of a Geisha DJVU, Download Memoirs of a Geisha e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Memoirs of a Geisha DVD, olvas Memoirs of a Geisha TXT, Book Memoirs of a Geisha letöltések DJVU, Memoirs of a Geisha letöltések könyvet ingyenes, Memoirs of a Geisha letöltések könyvet pdf ingyenes, Memoirs of a Geisha pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Memoirs of a Geisha pdf ingyenes, Memoirs of a Geisha letöltések könyvet epub ingyenes, Memoirs of a Geisha ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply